עבור לתוכן

סילבסטר!!!

Featured Replies

פורסם

סתם עוד סיבה לצאת ולחגוג קצת, אפשר לחשוב מה קרה, כאילו אנשים משתחווים ומתפללים :kopfpatsch:

• תגובות 37
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואם כל העובדות כאן לא הספיקו

אז ה-1.1, הראשון לינואר, נחגג הרבה לפני הולדת ישו בעמים קדומים אחרים

למעשה עד לפני כמה מאות שנים הכנסייה החרימה את חגיגות ראש השנה האזרחית

זה מה שקורה כשאנשים מפיצים מידע בלי לבדוק אותו

פורסם
  • מחבר

טוב אני מטער סליחה שלא בדקתי ! ! ! :kopfpatsch:

אז שיהיה לכם :funn::birthday::biggringift:

פורסם

לפחות אחד שלא יפרסם את הזבל הזה בשנה הבאה :xyxthumbs:

פורסם

את האמת הופתעתי שעד עכשיו עדיין לא מצאתי מישהו שפירסם את זה... יכול להיות שלאט לאט המאמצים משתלמים ואנשים מבינים שזה שטויות? אני כבר שנים כל שנה רואה את זה ואז אני צריך להתחיל לשכנע עשרות אנשים שזה פשוט שטויות... יכול להיות שהגיע הרגע הנכסף שבו כמעט כולם כבר יודעים שזה שטויות? (כנראה שאני סתם יותר מידי אופטימי ופשוט לקח לזה טיפה יותר זמן להגיע השנה..)

פורסם

זה באמת נראה לי כמו תעמולה חרדית, כמו שכתוב באחד הקישורים שנתנו פה , אין להם גבולות , הם מנצלים את השואה למטרות שלהם בלי להניד

עפעף בהרבה מקרים

פורסם

רגע

סילבסטר זה לא היה החתול הזה שכל הזמן רדף אחרי הציפור הזאת , ואז כל הזמן אכל כאפות מהזקנה הפסיכוטית ההיא עם המטריה והמשקפיים הקטנות ?

פורסם
  • מחבר

^^^^ חחחחח

אני אישית לא ראיתי את זה בחיים!

פורסם

אף אחת מהפרעות העיקריות ביהודים לא התרחשה ב-31 בדצמבר, אם כי לא מן הנמנע שגם בתאריך כזה הרגו יהודים. כל תאריך היה טוב להרוג יהודים...

פורסם

אתם כנראה שוכחים אבך הנוצרים הם עובדי אלילים בהכחשה שגנבו את כל החגים שלהם מן עובדי האלילים הנורדים והקלטיים.

אין שום עדות לכך שישו נולד בתאריך שהנצרות טוענת ואין בכלל קשר לעץ האשוח - כי בישראל בה נולד אין כלל עצי אשוח, רק ארזים בלבנון.

החג הגנוז עליו מדובר הוא בכלל YULE של עובדי אלילים בסקנדינביה, גרמניה וצפון צרפת. חג בו היה נהוג לערוך סעודה וחגיגה שנמשכה 12 שמסמלים את התעברותה ומולדתה של שנה חדשה וכל יום לפני היום המיוחל סימל את החודש של אותה שנה. לא אצל כולם השנה החדשה חלה ב-1 בדצמבר, תלוי בלוח השנה, נורווגי או איסלנדי.

חגים אחרים שנגנבו - הפחסא, לא, לא מפסח. פסחא זה שם סלאבי, EASTER, שבא מהשמות Oster (גרמנית) או Osatra (נורדית וגם בקלטית). החג סימל את בוא האביב והיה חג של משפחה ופוריות (מכאן סמלים - ארנב וביצה). מצוות החג - בילוי בחיק המשפחה ומנחות לאלה Osatra או Freya (תלוי בזרם, קלטי או נורדי).

יום ולנטין - גם הוא גנוז. מדובר היה בחג פוריות פגאני עתיק יומין - יום מבשר אביב - בערך אז ניתן לראות ציפורי שיר לא נודדות מתחילות להזדווג ולבנות קינים, כדי להטיל ביצים עם בוא האביב עצמו (אחרי הכל, מדובר עדיין באמצע פברואר). האנשים, גם הם הקדישו יום זה לסקס. הכומר ולנטין, היה מבין ראשוני הכמרים שאמרו שמין לא נועד לרביה בלבד אלא ניתן להפיק ממנו גם הנאה וקרבה אינטימית בין בני זוג.

ליל כל הקדושים הוא בכלל חג של עובדי אלילים גרמניים ודרום סקנדינביים. מוקדש למכשפות, תעלולים ותחפושות.

לא אפרט את כל החגים שהנצרות אימצה אל חיקה אך אפרט את הסיבות: האינקוויזיציה לא היתה דבר ייחודי ליהודים. היא חלה גם על מוסלמים ועובדי אלילים שחיו בשטחי כיבוש נוצריים, וכמו מהיהודים, גם מהפגאניים היה קשה להרוג את המסורת, אז כמו שאומרים - If you can't fight them - join them.

עובדי אלילים רבים המירו את דתם כאשר המנהיג, מלך או ראש השבט שלהם המיר את דתו כדי להמנע ממלחמה, ועם זאת שמרו את מסורותיהם העתיקות - דבר שתחילה מאד הרגיז את הנוצרים המקוריים אך כשהבינו שלא ניתן ללמד כלב זקן תרגילים חדשים (או יותר נכון, לגרום לשכוח הרגלים ישנים) הנוצרים אימצו את החגים והכריזו עליהם כשלהם.

אגב, ה-1 באפריל גם הוא חג עובדי אלילים מודרני. מודרני ז"א אחרי בוא הנצרות. הפגאנים המרדנים, ספרו לאחור מהתאריך שהנוצרים טוענים שישו נולד והחליטו שבערך ביום הזה מריה הקדושה "הופרתה", וזהו יום התרמית הגדול שבו "כאילו" אלוהים הפרה אותה.

פורסם

אתם יודעים מי המציא את זה?

איזה הומו שלא היה לא תירוץ למה הוא לא יצא מהבית..

נו באמת, אתם לא מאמינים לזה!

פורסם
  • מחבר

יווווווווווווווווווווווווווווווו לא התכוונתי לזה התכוונתי שלא ראיתי בחיים (לפני הטרד הזה) ניגוד לכתבה/מודעה שיש בהתחלה!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים