עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זקוק לעזרה ברכישת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. הגעתי לכאן לאחר שבעקבות התלבטות מסויימת המליצו לי מאוד להפנות את השאלה שלי לפה. אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים אבל נתקלתי בשי התלבטויות:

1. הראשונה, איזה כרטיס מסך עדיף לקנות, את ה Nvidia Geforce 7800 GT או את ה Nvidia Geforce 7800 GTX? כי שמעתי שה GTX פחות משתלם מה GT כי הוא לא בהרבה יותר מהיר. אז מה אתם ממליצים? ובנוסף, מה יחסי הכוחות בין שני הכרטיסים, בכמה ה GTX יותר חזק מה GT?

2. והשניה, האם כדאי לקנות לוח אם שמותאם ל SLI? בהנחה שאני אקנה את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, זה יוצא משתלם? אם כן, תוכלו להמליץ לי על כמה לוחות אם ספציפים שכדאי לקנות?

3. אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב שילך עם הכל.

עכשיו הרכיבים האחרים שיהיו במחשב הם ככה:

AMD Athlon 64 bit 3200 + ( זה לאחר התלבטות ארוכה בין זה ובין ה 3500+)

1024 Mb RAM

אלה הדברים החשובים. אם אתם צריכים לדעת עוד משהו, תגידו.

אז אלו הן שאלותי, אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן בהקדם כדי שאוכל להתקדם עם הקניה.

המון המון תודה מראש!  ;)

פורסם

GTX יותר חזק מה-GT אבל הוא יקר מידי ובאמת ההבדל ביניהם לא שווה את המחיר חוץ מזה אפשר להפוך את הGT לGTX

אם אתה קונה SLI ושני GT זה יעלה לך הרבה כסף עדיף אם אתה מתכנן ללכת על SLI לחכות ולקנות את ה6800 GS החדשים

פורסם
  • מחבר

אם אני כבר קונה SLI אז זה בינתיים רק עם כרטיס אחד. אולי בעוד שנה שנתיים ככה אני אוסיף עוד כרטיס. אז מה אתה אומר?

פורסם

כן אבל אם עכשיו אתה תקנה GT אחד בעוד שנתיים אתה תיצטרך לקנות עוד GT או שני כרטיסים חדשים

למה אתה צריך בכלל SLI אתה גיימר רציני\גרפיקאי??

פורסם
  • מחבר

גיימר. לא יודע, פשוט חבר המליץ לי לקנות SLI, בשביל העתיד, כדי שנאמר בעוד שנתיים אני אוסיף עוד GT נגיד, ואז הכוח של המחשב ישמר חזק. אז לסיכום, מה אתה אומר, GT או GTX, ולקנות SLI?

פורסם

עזוב למה! תיקנה GT ולוח אם רגיל חוץ מזה בעוד שנתיים יהיו כרטיסים יותר חזקים משני GT ואז אתה פשוט

תוכל לזרוק את הGT(עדיף לשמור !!) ולקנות כרטיס חדש וטוב

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז אתה ממליץ לוותר על SLI, ומה עם GTX במקום GT?

פורסם

עזוב למה! תיקנה GT ולוח אם רגיל חוץ מזה בעוד שנתיים יהיו כרטיסים יותר חזקים משני GT ואז אתה פשוט

תוכל לזרוק את הGT(עדיף לשמור !!) ולקנות כרטיס חדש וטוב

לא ממש נכון הם(NV)עובדים/יעבדו על זה שאפשר יהיה לחבר 2 כרטיסים שונים אז בעתיד הוא יקנה כרטיס חדש ויתן בוסט עם הכרטיס הזה!

איאפשר להגיע עם GT לרמה של GTX כי לGTX יש 24 צינורות ולGT יש רק 20 והפונטציאל לOC יהיה לGTX :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ובהנחה שאני לא אעשה OC. מה אתם אומרים? עדיין שווה GTX?

פורסם

תלוי בכמה אתה יכול להשיג אותו אני ממליץ לך לקנות מחול ובכסף שתחסוף תוכל אפילו לקנות X1800XT שיהיה מצויין :xyxthumbs:

ואם לא אז בכמה אתה יכול להשיג את ה7800GTX בארץ?

פורסם

בתכלס זה עניין של כמה כסף אתה מוכן להוציא וכמה חזק אתה צריך את הכרטיס שלך.

באופן אישי הייתי הולך (ואני חושב שכל גיימר ממוצע היה עושה כמוני) על ה GT.

ומבחינת פוטנציאל ה OC (ההודעה של faceman_007) - את הקלוקים של ה GT סביר להניח שתוכל לעלות יותר מאשר את אלו של ה GTX ביחס לסטוק (אם יש הבדל בקירור ביניהם, אז כמובן שישנו גם האלמנט של הקירור), שהרי הקלוקים של ה GTX גבוהים יותר, והליבה זהה למעט סירוס צינורות העיבוד ב GT. עם זאת, מבחינת התוצר שתקבל - בכל Mhz ב GTX כמובן שניתן לבצע עיבוד גדול יותר של נתונים כתוצאה ממספר צינורות העיבוד.

פורסם
  • מחבר

2400...? :-\

פורסם

מה ששכחתם להגיד שבעוד שנה שנתיים

הכרטיס הHIGH הפשוט ( היום הוא לדוגמא ה 7800GT) יהיה יותר מהיר מ 2 GT או אולי אפילו GTX ב SLI

:xyxthumbs:

פורסם

מה ששכחתם להגיד שבעוד שנה שנתיים

הכרטיס הHIGH הפשוט ( היום הוא לדוגמא ה 7800GT) יהיה יותר מהיר מ 2 GT או אולי אפילו GTX ב SLI

:xyxthumbs:

מההה??

בכל זאת הפער שבין GT ולGTX שווה את תוספת המחיר...

ולמה אתה רוצה להוסיף בעתיד?? בעתיד נגיד הוא יעלה 1000 שח מינימום...ואז יהיה כרטיס שחזק מ 2 GT שלך :xyxthumbs:

פורסם

ממש לא שווה את תוספת המחיר,

1000 שקל על עוד כמה פריימים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.