פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר KSP.CO.IL תודה אבל הייתה חנות אחרת לא משנה שמתי לב שהם לא מציינים בכלל שהוא GDDR3
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים לדעתי אין שום בעיה ב-KSP, אבל דיונים על חנויות לא בפורום. תקראו את הכללים.בכל מקרה, לדעתי התכוונת ל-TMS.co.il.יש להם חנות במוצקין, ולדעתי יש להם קמפיין בערי המפרץ.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר לדעתי אין שום בעיה ב-KSP, אבל דיונים על חנויות לא בפורום. תקראו את הכללים.בכל מקרה, לדעתי התכוונת ל-TMS.co.il.יש להם חנות במוצקין, ולדעתי יש להם קמפיין בערי המפרץ.תודה ...שווה לעבור ממה שיש לי (LEADTEK 6600GT EXTREAME) לכזה ?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים רק לידע כללי. אין צורך לצתת תגובה מעליך כשאתה מגיב לה.השתמש בציטוט על מנת להגיב לתגובות מוקדמות, ולא לתגובה האחרונה.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תודה ...שווה לעבור ממה שיש לי (LEADTEK 6600GT EXTREAME) לכזה ?אם יש לך כסף אז כן אבל אם אתה מצומצם אז תחקה כי יש לך כרטיס סבבה אבל עדין 7800 זה משהו אחר
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים הכרטיס שלך כבר לא מספק אותך? אתה מנסה להריץ משהו והוא לא רץ? הכרטיס נחנק במשהו?אם כן, ויש לך את הכסף, אז אפשרי.אם אתה עוד יכול לחיות איתו, אז חכה עוד. כשתתרגיש שאתה לא יכול יותר, תוכל לקנות ב-1800 שקל משהו הרבה יותר חזק ממה שיש לקנות היום באותו מחיר...
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אבל דיונים על חנויות לא בפורום. תקראו את הכללים. בדיוק. בכל מקרה, הדיון כבר סטה לנושא אחר (חוקי) אז על מנת שהוא ישאר פתוח, תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.