פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים הי,אני מעוניין לקנות כרטיס GeForce 4 ti4200 128Mואני קצת מתקשה להחליט מאיזו חברה לקנות :995 ש"ח - Chaintech1090 ש"ח - MSI1190 ש"ח - Leadtek1270 ש"ח - Gainward1281 ש"ח - SUMAאני לא הולך לבצע O/C בכלל (אולי בעתיד), לא מעניין אותי VIVO וחשוב לי יותר זמן של אחריות, מחיר (כל עוד הביצועים פחות או יותר אותו דבר), לכן מה אתם ממליצים מתוכם ?בכל החנויות שחיפשתי באינטרנט, לא מצאתי איזכור לזמני אחריות של המוצרים הללו, יש לכם מושג ?מוצא חן בעיני שMSI מביאים ממיר מDVI לVGA (ככה אני יכול לחבר שני מסכים רגילים), האחרים אני לא בטוח.תודה,שי
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים עם אתה לא מעוניין ב O/C ולא צריך VIVO .... אני חושב ש MSI זאת תהיה הבחירה הנכונה .
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אחי, פיספסת..לפני כמה ימים נגמר מבצע אצל הדובים של Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 MB ב880 שקל...אני הזמנתי ;D.בכל אופן, MSI ייספקו את הסחורה.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים גם אני מתלבט איזו חברה לקנות, מה אתם ממליצים? ומישהו אולי יודע כמה יעלה ה-RADEON 9500? (אמור להיות הגירסה המוחלשת של RADEON 9700PRO). :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: תודה מראש, גונזילה
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מספיק gonzila,זהו הניסיון האחרון שאתה מקבל, תקופה ארוכה מתגבשת דעה של אחראי הפורומים להרחיקך מהפורומים לתקופה ממושכת.הוזהרת עשרות פעמים, על כותרות, ספאם, מיקום לא נכון, הצפה/הקפצות, גניבת דיונים וזה הגיע מים עד נפש.מצטער שאני נאלץ לעשות זאת כאן בפומבי, אבל כמו שאמרתי זה כבר המפלט האחרון.אני מבקש ממכם להתעלם מהודעתו של המשתמש שהוזהר ולהמשיך בדיונים כרגיל.ובאשר לך gonzila מספיק עם הזלזול בכללים ותרבות הדיון, אנחנו מנהלים פה פורומים מקצועיים ולא בסטה בשוק!.באשר לשאלות שלך, תפתח ת'ראד ע"פ כללי הפורום והמתן לתגובה.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אם יש לך שאלה תפתח תרד משל עמצך !!!!! > אל תגנוב לו את התרד שלו ! :nono:
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מה דעתך על טריפלקס? נמכרים בPCH עכישו במחיר מעולה, גם איכות ה2D טובה..כרטיס מנצח.הבעיה היא שהזיכרונות הם 4NS..אבל אם אתה לא הולך עלשות לכרטיס OC רציני..הם יספיקו.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר תודה על התגובות,אף אחד לא ענה על השאלה של האחריות, כמה זמן אחריות יש על MSI ועל שאר הכרטיסים ?שי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.