פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים יש לי מעבד AMD64 במארז (box) ואני מעוניין להרכיב אותו ראיתי שבתחתית גוף הקירור כבר קיים איזשהו חומר צמיג. האם זוהי משחה טרמית והאם ניתן להסתפק בה ואין צורך למרוח עצמאית משחה טרמית בין המעבד לגוף הקירור?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תשמע בתכלס אפשר בכלל לא למרוח זה לא כזה כזה משפיע : זה בגדר מומלץ... בולשיט!! מאיפה אתה יודע..? מה אתה חושב שהמשחה סתם קיימת..!?! משחה טובה יכולה להוריד 3-6 מעלות !!!
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר מה ששאלתי בעצם זה אם מישהו יודע האם גוף הקירור שמצורף למעבד במארז של AMD כולל כבר משחה שמרוחה עליו (מלמטה)
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מה ששאלתי בעצם זה אם מישהו יודע האם גוף הקירור שמצורף למעבד במארז של AMD כולל כבר משחה שמרוחה עליו (מלמטה)לא בדיוק משחה אבל כן כלול חומר בין המעבד להיטסינק לקרור.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר עדיין לא הבנתי. האם ניתן סתם להצמיד את המעבד לגוף הקירור המצורף מבלי למרוח כלום או שרצוי (וצריך) למרוח חומר נוסף
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים עדיין לא הבנתי. האם ניתן סתם להצמיד את המעבד לגוף הקירור המצורף מבלי למרוח כלום או שרצוי (וצריך) למרוח חומר נוסףעם קנית מעבד וקבלת מאוורר מקורי תסתכל ותראה שצמוד להיטסינק יש "פד טרמי" ואין צורך לשים משהו נוסף.רצוי לשים אם אין כלום.ואם אתה יכול אז עוד יותר רצוי להסיר את מה שיש ולשים על מעבד משחה טרמית טובה אחרת AS לדוגמא שעולה כ-30 ש"ח.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים הקירור של AMD בא עם חומר טרמי פשוט בצורת מוצקברגע שמפעילים את המחשב והחומר מתחמם הוא תופס את המקום שלו על המעבד, וכשהוא מתקרר הוא נתפס במקומוזה חומר טרמי פשוט, לדעתי האישית כדאי להוסיף עוד 25-30 שקל למשחה טובה (MX-1/AS5)
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אני שהחלפתי קירור למעבד....(הקירור סטוק נשבר בגלל שפצו"ר לא מוצלח...)אז היה על 70 מעלות שמתי משחה חזר ל 33
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אני שהחלפתי קירור למעבד....(הקירור סטוק נשבר בגלל שפצו"ר לא מוצלח...)אז היה על 70 מעלות שמתי משחה חזר ל 33תהיה בטוח במיליון אחוז שהמשחה לא הורידה לך 37 מעלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.