עבור לתוכן

תקוע ב O.C ב GTO2 - עזרה

Featured Replies

פורסם

O.K החלפתי את הדרייבר לאומגה והתחלתי ב O.C . הגעתי ל 540 ליבה ו 620 זיכרונות על טמפ' של 36-37 מנוחה, 50-51 מאמץ ( טמפרטורות לא רעות כלל עוד לקירור סטוק ).

בצעתי בדיקה ב 3DMARK05 והגעתי ל 6420 .

זהו נתקעתי ב O.C .כל עלייה של הליבה ואו הזיכרונות גורמות למסך להכנס ל STANDBY,נסיתי להוריד ליבה ולנסות לעלות זיכרונות אך זה פשוט לא עוזר,מה שמטריד אותי זה שהטמפ' ממש ממש בסדר אבל בכל זאת אני לא מצליח להמשיך. :nixweiss:

רציתי לדעת האם לערכתכם במידה והחליף קירור אחר ( סיילנסר ) יש סיכוי להמשיך ב O.C ? או שפשוט הכרטיס שלי הגיע לגבול שלו מבחינת O.C ולא יעזור לי להחליף את הקירור ( בכל זאת הטמפ' שלי בסטוק טובה ולא נראה לי שזה מה שעוצר אותי ).

יש מצב שנפלתי על כרטיס פחות איכותי ?

פורסם

לי גם נתקע המחשב

אם אתה משתמש ב ati tool

אני ממליץ לך לעבור ל ati try tools

היא לא עושה את הבעיה הזאת

אגב אני הגעתי איתו להכי הרבה 6200 ב 3dmark05

אבל אני מקווה להחליף קירור לזלמן ולהמשיך

פורסם
  • מחבר

אני כבר עכשיו משתמש ב ATI TRAY TOOL .

השאלה האם אני נתקע בגלל קירור ( עוד הפעם הטמפ' אצלי בסדר גמור ) או בגלל גבול יכולת הכרטיס ?

דרך אגב לכמה הגעת איתו האוברקלוק ?

פורסם

לאיפה מגיעה הליבה שכאינך מעלה את הזכרונות?

פורסם

תוריד קצת ליבה

תעלה זיכרונות

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי נסיתי להוריד ליבה ולעלות זיכרונות וזה לא עובד ,מעל 620 בזיכרונות הצבעים במסך משתנים מקבלים כל מיני ריבועים והמסך נכנס ישר ל Stand By לכמה צריך לנסות ולהוריד את הליבה ? ( עכשיו 540 ).

לא בא לי להרוס את הכרטיס כבר בהתחלה. פעם נוספת צריך לערכתכם להחליף קירור או פשוט לא ניתן עם הכרטיס הספציפי הזה להמשיך הלאה.

גם ככה כל התהליך להחזיר אח"כ את המצב לקדמותו לא פשוט.

לאיפה מגיעה הליבה שכאינך מעלה את הזכרונות?

הליבה לא הגיעה ל 545 עוד שהייתי ב 590 בזיכרונות

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל הורדתי את ה Riva Tuner והיא עושה רושם מתאימה גם ל ATI ,כיצד ניתן לבצע באמצעותה O.C ? נסיתי אבל לא הצלחתי לשחק עם הפרמטרים של הליבה והזיכרונות ...אודה לעזרה.

ד.א הצלחתי להגדיר אותה כדי שאוכל לראות את הטמפ' של הכרטיס גם בשעת משחק,כיצד ניתן גם לראות את ה FPS ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים