עבור לתוכן

האם AUX זה הספק?, והאם הטמפ' הנמצאת הת'רד היא חמה מידי בשבילו?

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי את הספק הבא:

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=55031557340a84054c008f5c82e3134d

כפי השם שלו,יש לו 2 מאוררים,יש לי את המפרט בחתימה.

בכל מקרה כשאני בזמן מאמץ (במשחק) או שהמעבד לוקח מעל 50 אחוז הספק עולה ל54 ואפילו 56 מעלות.אני לא יודע אם הטמפ' הגיונית או לא אם בכלל

AUX זה הספק משום שבזמן מאמץ המעבד רק על 42-44 הלוח על 36-38 הכונן על 35 הכרטיס 32 בטמפ' מקיפה והליבה על 52 בכרטיס מסך.

יכול להיות שהספק מזייף?

יש לי 2 מאוררים מאחורה אני לא יודע מה הם עושים אבל אני יודע שהגריל הוא פונה לחורים שמאחורה (זאת אומרת החוצה).מאורר ZALMAN בכרטיס מסך,מאורר של אינטל וזהו בערך.

דרך אגב במנוחה הספק על 40+

וגם איפה אפשר לראות את הVOLTAGE של הGPU?

פורסם

AUX בתוכנות ניטור חומרה זה רוב הזמן הספק..(יכול להיות גם משהו אחר אבל בדרך כלל זה הספק..)

והטמפ' שלך מצוינות..(אפילו קצת מחשידות..)..

ולגבי הליבה של הכרטיס מסך.. תוריד תוכנות ניטור חומרה ותבדוק..

פורסם

AUX בתוכנות ניטור חומרה זה רוב הזמן הספק..(יכול להיות גם משהו אחר אבל בדרך כלל זה הספק..)

והטמפ' שלך מצוינות..(אפילו קצת מחשידות..)..

ולגבי הליבה של הכרטיס מסך.. תוריד תוכנות ניטור חומרה ותבדוק..

ממש לא, טמפרטורת הספק לא מנוטרת ע"י לוח האם - וזאת מפני שאין כל חיבור נתונים בין הספק ללוח האם.

פורסם

זה pwm/ic

PWM or PWMIC is the circuit that controls the voltage and current to the CPU and related items. They are also used for DC motor controls and in certain lighting applications.

פורסם

טעות שלי...(נראה לי אני הולך לישון..)

פורסם
  • מחבר

זה pwm/ic

PWM or PWMIC is the circuit that controls the voltage and current to the CPU and related items. They are also used for DC motor controls and in certain lighting applications.

אז כאילו שומר על המתח של הספק ? אז אין מה לדאוג בקשר לטמפ'? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים