פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים הכרטיס שלי מחובר כבר ב 3 יציאות אל המערכת (סה"כ 6 רמקולים), מה יתן לי אם אני אעשה את זה בחיבור Spdif, יש לי audigy 2 בכל אופן יש לי כבל spdif, זה כבל עם גיד אחד וסיכוך? שאני מחבר אותו למערכת הוא פועל בסטריאו,שמתי סרט עשית ב powerdvdשיעבוד SPDIF ובכ.קול עשיתי (digital outputs), עדיין סטריאו.
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים א. חיבור דיגיטלי ממקור ליעד, כ.קול במקרה שלך לרסיבריכולת העברה של מידע לפרוססור יועדי שיעשה את העבודה טוב יותר.שאלה בסיסית, הסרט שלך הוא סטריאו במקרה ?אם זה לא סרט DVD, או DVDrip עם 5.1 ערוצים אתה לא תשמע בסראונד (אני לא מדבר כרגע על מדמי סאונד כגון PL II, NEO 6 וכו...)דבר שני שים לב שאתה מגדיר ב POWER DVD שיוציא בדיגיטלי.
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר סרט DVD אמיתי!!, משתמש ב powerDVD,הסרט הוא 5.1, המערכת עדיין על סטריאוwhat can it bepowerdvd מוגדר על spdif
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר ברסיבר חיברתי אותו ל Coax (זו כניסה דיגיטאלית לפי הבנתי) בכרטיס קול Audigy 2, נטרלתי את ה AC3,ועברתי ל Spdif (דרך ההגדרות שלו)שמתי ב powerdvd גם SPDIF, הגעתי לרמה שאני שומע streo אבל המגבר מזהה גם DDהחוט שאני משתמש בו הוא חוט מונו עם סיכוך (גיד אחד וסיכוך)אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה כי באמת שומעים טוב יותר,תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר כי יש לו שני אופציות לפענח בעצמו או להעביר את המידע שהמגבר יפענח (SPDIF)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.