עבור לתוכן

מסך רגיל או LCD?

Featured Replies

פורסם

מסך CRT ב-600 שקלים - סביר מאוד

מסך LCD ב600 שקלים - לא קיים במחיר כזה

מסך CRT ב-2000 שקלים - רוזולוציות מטורפות, ואיכות למקצוענים

מסך LCD ב- 2000 שקלים - מסך סביר

מסך LCD ללא הגבלת כסף - ממש נחמד

מסך CRT ללא הגבלת כסף - מטורף

VIEWSONIC VP2130B

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח

מצחיק מההתקשורת עושה לך.

יש לו רוזלוציה של 1600 על 1200 , CRT יכול להגיע הרבה יותר גבוה מזה.

יש לו 8 MS מסך שמן יכול להתעדכן הרבהיותר מהר (למרות שזאת לא אותה שיטת חישוב).

פורסם

ןמה עם פרטים אחרים?!

פורסם

אין דבר כזה LCD יותר טוב מCRT.

LCD לא יגיעו לזמן תגובה שעולה על אלו של CRT (הms המפורסם הוא במעבר משחור ללבן ולהפך, לא בצבעים), LCD לא גמישים ברזולוציה כמו CRT, מה גם שLCD לא מציגים תמונה "אמיתית" כמו שCRT מסוגלים. אם היה לי סכום כסף בלתי מוגבל לא הייתי חושב פעמיים אם לקנות CRT או LCD.

כלומר, אפילו הViewSonic G75f הצנוע שלי עושה 130hz ב800x600 עם איכות תמונה טובה למדי...

תחשוב על מה שאתה יכול להשיג עם מסכי סדרת הP של ViewSonic (הCRT הכוונה), או עם המיצובושי, ואי אילו מסכי CRT מטורפים. אין מסך LCD שיכול להשיג את אותה איכות, את אותו קצב ריענון, והדבר הכי קריטי לגיימרים הוא כל עניין הNative Resolution, נסה לשחק CS על 640x480 או 800x600 על LCD שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 (או כמה שזה לא יהיה, לא משתמש ברזולוציות גבוהות אף-פעם אז אני כבר לא זוכר את המספרים המדויקים).

פורסם

אני עדין אוהב את הLCD הם יותר חיים!

פורסם

זה משתלם לך לאהוב יותר ל-LCD , אולי בגלל שיש לך אחד, אולי בגלל שאתה כבר התרשמת מהטכנולוגיה, ואולי ממשהו אחר.

אבל להגיד שה-lcd הם יותר חיים זאת טעות, בגלל של-crt יש צבעים טובים יותר ויותר מהם.

אבל מה, לא לכולם יש מספיק מקום על השולחן ל-CRT . רובנו משתמשים בשולחן כתיבה כשולחן למחשב, וזאת מגבלה רצינית.

פורסם

קיצר תשמע תיקח CRT נקודה סימן קריאה.!

ולזה שאמר שLCD יותר חיים ממש ממש לא לCRT יש איכות תמונה טובה יותר וצבעים יותר עשירים חוץ מזה בLCD אם אתה מסתכל מזוויות שונות המסך נהיה יותר כהה ויותר בהיר וזה ממש מעצבן

פורסם

קיצר תשמע תיקח CRT נקודה סימן קריאה.!

ולזה שאמר שLCD יותר חיים ממש ממש לא לCRT יש איכות תמונה טובה יותר וצבעים יותר עשירים חוץ מזה בLCD אם אתה מסתכל מזוויות שונות המסך נהיה יותר כהה ויותר בהיר וזה ממש מעצבן

דווקא איכות התצוגה של LCD טובה יותר ובהרבה בתנאי שמשתמשים בחיבור דיגיטאלי.

מבחינת הצבעים, יש עדיפות ל-CRT

מבחינת חדות התמונה - עדיף LCD ברזולוציה הטיבעית. במשחקים אשפר להשתמש גם ברזולוציה הלא טבעית.....

מבחינת גמישות - ברור שה- CRT עדיף.

לגבי הזוויות צפייה- ברור שעדיף CRT אבל לדעתי זה משהו חסר משמעות. אנחנו הרי יושבים מול המסך ב- 90 מעלות ממנו.

יש לי עכשיו LCD LG1750HQ ואני משחק ב- COD2 ו-COD ברשת וממש מרוצה ממנו.

פורסם

ב"ה

שלום חברים

שכחתם לציין את הנושא עם פיקסלים שרופים על מסכי ה LCD המעפנים האלה :screwy:

אני אם לא היה לי אפילו מקום הייתי מעדיף לעשות חור בקיררר !!! ולא לקנות LCD ועוד במחירים כאלה לא נורמלים :kopfpatsch:

עדיף ללכת על מסך איכותי של VIEW SONIC משהו דגם כמו זה P97F+SB גם 19" ענק, וגם רזולוציה 2048X1536 30-110kHz

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=43660

מסך תותח על עם רזולוציות גבוהות לא נורמליות ובמחיר כמו של LCD מעפן שלא מגיע לקרסול שלו ;)

במידה ותרצה לחסוך ועדיין תרצה מסך טוב ומעולה במחיר טוב אתה יכול ללכת גם על זה E90FSB שתומך ברזולוציה 1792x1344 ~ 1280x1024@80HZ

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=E90FSB&radio1=on&image1.x=18&image1.y=5

אם תרצה מחירים טובים תפנה אלי

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

פיקסלים שרופים הם טעויות בייצור.

טעויות בייצור יש גם ב-CRT . ועם אחריות טובה אתה לא צריך לדאוג לזה.

פורסם

פיקסלים שרופים הם טעויות בייצור.

טעויות בייצור יש גם ב-CRT . ועם אחריות טובה אתה לא צריך לדאוג לזה.

ב CRT לא כזה בנמצא למצוא פיקסלים שרופים כמו ב LCD

ואין אחריות טובה צריך שיהיה לך כמה שרופים שיחליפו לך תמסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים