עבור לתוכן

התלבטות בין מס' רכיבים במפרט החדש - לפני הזמנה

Featured Replies

פורסם

תבין 7800GT גם אם הוא של GIL שאתה לא באמת יודע שזאת חברה גרועה(אלה אם כן יש לך הוכחות) זאת חברה חדשה שאין עליה הרבה מידע זה הכל ובטוח בטוח בטוח שה7800GT יתן ביצועים יותר גבוהים מ6800GS גם אם הוא של GIL.

• תגובות 59
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל GS יותר יקר

הוא גר בניתניה

פורסם

תבין 7800GT גם אם הוא של GIL שאתה לא באמת יודע שזאת חברה גרועה(אלה אם כן יש לך הוכחות) זאת חברה חדשה שאין עליה הרבה מידע זה הכל ובטוח בטוח בטוח שה7800GT יתן ביצועים יותר גבוהים מ6800GS גם אם הוא של GIL.

אם אתה רוצה לקנות אותו אז בבקשה - תבדוק ותדווח לנו. באמת שאני אשמח לדעת שהוא טוב. ואם מישהו אחר רוצה לנסות - בבקשה. אני לא אמליץ עליו לפני שאהיה בטוח שהוא טוב. במיוחד לאור העובדה שאותה חברה מוכרת 6600GT עם DDR1 ועם DDR2.

לגבי ביצועים - ממש לא בטוח. יש כרטיס מסך בשוק GTO2 שבא עם DDR2 וממשק 128 ביט. הביצועים שלו פחות טובים מ GTO רגיל.

פורסם
  • מחבר

אינטגרל - הבנתי את הקטע של המפרטים והבנתי שאני לא יכול למצוא את המפרט שיש בנועה - ב KSP .

אני פשוט גר באזור נתניה ואני מעדיף ללכת פיזית ולרכוש - 99 אחוז ביום ו' .

לכן העדפה לנסוע לגעש.

השאלה אם : שווה לנסוע עד חיפה בגלל ספק ? , או שאפשר למצוא משהו טוב אחר ב- KSP ?

התקציב שלי היה 4500  :lol: והעלתי אותו ל- 5000 . אני מאוד לא רוצה לחרוג , אבל אני לא אלך לרבנות בגלל 100 - 200 ש"ח :D

תודה

פורסם

אבל ה7800GT הזה ספציפית לא עם DDR1 וDDR2 הוא רגיל כמו כל 7800GT עם DDR3 וכן יש אנשים שאין להם כסף לכרטיסים יקרים אז הם עושים כרטיסים זולים גם מה רע בזה כל כך!

רגע שאני יבין אתה טוען שיכול להיות שהוא לא יתן ביצועים יותר טובים מ6800GS?

פורסם

מ7800 אתה מדבר ?

פורסם

כן אינטנגרל טוען שGIL לא חברה טובה ולכן עדיף 6800GS של חברה טובה איכותית על 7800GT של GIL.

ואני טוען בדיוק ההפך כי לא חשוב מי החברה יש אחריות וזה כרטיס מטורף שחזק הרבה יותר מ6800GS!!!

GIL 7800GT עולה 1850 שקל רק.

פורסם

אלירן,

בדקת אותו? ראית באיזו מהירות ה DDR3 ושזה באמת DDR3? איך הלוח שלו? איך הקבלים שלו? אם כן תגיד - אם לא, תמליץ על איזה כרטיס שאתה רוצה ואני אמליץ על איזה כרטיס שאני הייתי קונה. מה בדיוק הבעיה עם זה שאני רוצה להיות זהיר עם מה שאני ממליץ לאנשים לקנות כי ראיתי כבר מספיק שטיקים?

אני לא טוען שגיל לא חברה טובה. אני טוען שהחברה הזאת עושה "תרגילים" בכרטיסים אחרים כמו ה 6600GT, ובגלל שהמחיר נמוך באופן קיצוני, אני חושש שגם פה מסתתר איזה תרגיל. וכמו שאמרתי קודם, אני אשמח לדעת שזה לא כך. אבל עד שאני אדע שזה לא כך, אני לא אמליץ עליו.

פורסם

אז בודקים ואחרזה בכבלים פיצויום/החזר אבל זה אחלה כרטיס ואם כבר הייתי לוקח 6800 GT/UTRA אבל עדין עדיך 7800!!!

פורסם

הלוואי וכך היו מתנהלים הדברים בחנויות ארץ ישראל

פורסם
  • מחבר

אינטגרל - הבנתי את הקטע של המפרטים והבנתי שאני לא יכול למצוא את המפרט שיש בנועה - ב KSP .

אני פשוט גר באזור נתניה ואני מעדיף ללכת פיזית ולרכוש - 99 אחוז ביום ו' .

לכן העדפה לנסוע לגעש.

השאלה אם : שווה לנסוע עד חיפה בגלל ספק ? , או שאפשר למצוא משהו טוב אחר ב- KSP ?

התקציב שלי היה 4500  :lol: והעלתי אותו ל- 5000 . אני מאוד לא רוצה לחרוג , אבל אני לא אלך לרבנות בגלל 100 - 200 ש"ח :D

תודה

היי חבר'ה מצטער אם גרמתי לסלע מחלוקת , כבר אמרתי שאני אסתדר אם "קצת" פחות טוב ומנוסה מאשר עם "יותר" טוב חדש...

תודה אלירן בכל אופן - נראה איך הכרטיס ישתלב בשוק.

אבל מה לגבי השאלה שלי והספק (מופיע בציטוט)אני פשוט "מת" :lol: כבר לדעת על מפרט סופי.

רצוי ב- KSP .

תודה :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחח למה לא מה שעציעו?

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה ללכת על מה שאינטגרל הציע במפרט הראשון שלו מ- KSP ...רק אמרתי שאני אנסה לשדרג את הספק.

אינטגרל אמר שהוא היה מעדיף את המפרט השני לגמרי. (בעיקר בגלל הספק) ואני מנסה למצוא את השילוב הנכון בין שניהם.

פורסם

ההיצע של הספקים האיכותייםב KSP קצת קטן ובמחיר שלהם אפשר לקבל דברים טובים יותר. אתה יכול לבקש שיריצו בדיקת מאמץ על המערכת עם ה HEC400 שכלול במארז. בכל מקרה אם תרצה תמיד תוכל להזמין ספק ממקום אחר ולהרכיב בהמשך.

פורסם
  • מחבר

צודק בהחלט... ספק תמיד אני אוכל להחליף.

אחלה תודה על כל העזרה ...באמת תודה !

נקווה שלא נציק לכם יותר :lol:... לפחות לא עד שאקנה ... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים