פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מנסיוני מת'רדים קודמים אני יודע שרשימות ארוכות (מאוד) של טראקים לא ממש עוזרות, ולדעתי עדיף לתת שמות של אמנים מועדפים ואלבומים מועדפים עליכם שלהם.אז ככה:infected mushroom (ד"א זכו במקום ה-26 ברשימת ה-dj's המובילים של המגזין djmag):IM The SuperVisor (רוב הטראקים ממוצעים מינוס בלי גיוון גדול וחוסר חדשנות אבל יש כמה שאהבתי: muse breaks , stretched, noon, Bombat ).אני עכשיו פשוט אתן את רשימת השמות של כל האבומים גם בגלל שקניתי את כולם (במשך כמה שנים) ובגלל שכמעט אין טראק שאני לא אוהב:Converting VegetariansBP EmpireClassical MushroomThe Gatheringיונתן דגן/ j.viewz/ Violet Vision :Violet Vision - unfoldj.viewz - muse breaks (קניתי אותו לפני שבועיים ואני מפסיק לחרוש, גם על ה-gorillaz)AlphaZone:טראקים עוצמתיים ומקציבים.X-DreamX-NoiZeMauro PicottoDali (כן, דלית הישראלית)S.U.N ProjectSarah McLachlan (אני לא יודע אם זה כל-כך אלקטרוני, אבל הקול שלה מדהים)Armin Van BuurenCloudChaserBenny Benassi (הסאונד שלו בטראקים תמיד אותו דבר אבל love is gonna save us ו- no matter what do you do הם אחלה טראקים, מהאהובים עליי)MC Mario (מיקסים נהדרים)DumondeGMSSub6Tiesto (וכל מילה מיותרת)YahelYounger BrotherAstral ProjectionPPKAlien Projectcosma זכרונו לברכהAstrixBeat HackersPsysexThe Chemical Brothersיאללה אנשים, המלצות. אלבומים, אמנים חדשים/ישנים.enjoy.הערות:1- כן אני ממש שונא את skazi (מקום 133 בתחרות של djmag)2- לכל אלה שלא אוהבים את הז'אנר אל תגיבו ותחסכו מאיתנו...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים Abracadabra - Abracadabrahttp://www.isratrance.com/www/reviews/show_review_details.php?go_to=al&show=15Hujaboy - Sonic TonicBLT & Danny Makov - Anything U Want Cosma (RIP) - NonstopCosma - SimplicityPixel - Reality Strikes Back - גם נחמד.Mystica - Age of InnocencePsy Craft - New Moveאה כן, אם יש לכם חשב לנסות משהו שונה, הוציאו שוב את הדיסק Indoor - Progressive Trance מ-95. אני ממש ממליץ לנסות, ועולה רק 45 שקלים.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים טוב קצת צ'יל :Shpongle כמובן , ונפתח עליו ת'רד פה כשיצא הדיסק האחרון nothing lasts...but Nothing Is LostShulman - שני האלבומים שלו יצאו אמנם קצת מזמן , אבל יניב לא מפסיק לשחרר טראקים פה ושם..Capsula - עוד יוצר צ'יל ישראלי משובך לאחרונה גם הוציא דיסק ראשון.ואיך אפשר בלי Ott שכל טראק שלו שולח אותך למקומות אחרים .. ולסיום אלבום / אוסף שיצא לא מזמן וממש ממש מומלץ לחובבי הצ'יל והאלקטרוניקה שמעורבים בו המון יוצרים מוכשרים : Entheogenic - Dialogue of the Speakers
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים Sesto Sento - ממש פגז !!!! משלב הכל בהכל ממש אחלה מוזיקה יודע לעשות! זה טרק אחד האהובים! Sesto Sento - Dive 2 Drive (Visual Contact Remix) הינה העטיפה של הדיסק האחרון שלו Remixer
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.