פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות:USB Park ModeUSB TD ReadsUSB Periodec Data ReadsUSB Asyn Dataאני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש.תודה!
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים בהמשך לאותו נושא, גם לי יש את הלוח הזה, יש איזה אופציות שכדיי לי לאפשר או לשנות, אני לא ממש מבין שם את הדברים הרציניים(מהריות bus,אופציות של pci-e.....), הלוח נמצא אצלי בדיפולט חוץ מכמה דברים קטנים
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים זה לוח שכל ההבדל שלו מהאחרים זה האופציות הרציניות ב BIOS...אם המחשב עובד בלי בעיות ואתה לא עושה OC רציני, אז אין ממש צורך...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים בהמשך לאותו נושא, גם לי יש את הלוח הזה, יש איזה אופציות שכדיי לי לאפשר או לשנות, אני לא ממש מבין שם את הדברים הרציניים(מהריות bus,אופציות של pci-e.....), הלוח נמצא אצלי בדיפולט חוץ מכמה דברים קטניםתבדוק שבהגדרות הזכרון הCPC על ENABLED
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר למה לקנות מודם?תלך לבזקסטור ותחליף למודם רשתזה בחינםכי זה מותנה בהתחייבות לשנה, ואני שומר את זה כדי לסחוט מהם מחיר טוב שתיגמר לי ההתחייבות הנוחכית (מעבר לכבלים כי שם יותר זול וכל השאר)
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים זה לא מותנה בכלוםהחלפתי כבר כמה מודמיםאפילו לא שאלו מי אני פשוט נתתי מודם USB ולקחתי מודם רשת
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר זה לא מותנה בכלוםהחלפתי כבר כמה מודמיםאפילו לא שאלו מי אני פשוט נתתי מודם USB ולקחתי מודם רשתאני אבדוק את זה, תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים COMMAND PER CLOCK, אתה מוזמן להריץ חיפוש (אולי אפילו רשום ב STICKY), הנושא נטחן מכל כיוון.זה תחת התפריט שאתה קובע את כל המכפלות וחשמל ב DRAM SETTINGS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.