עבור לתוכן

המלצה לאוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

אני צריך בבקשה המלצה על אוזניות בתווך המחירים של 1200-1600(לא , לא רשמתי עוד 0 בטעות ) . כאשר אתם ממליצים לי תשלחו לי בבקשה קישור לחנויות שאפשר לרכוש אותן שם (עדיף חנויות באיזור המרכז) . בדרך כלל יש את האוזניות השוות כפול מהמחיר שהם נמכרות , לכן אם אתה מכירים כאלה אני אשמח לשמוע.

אם זה חשוב , אני שומע מוזיקה שקטה : רוק שקט , שנות ה80  וכו' (מדי פעם גם קצת טראנסים וראפ).

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה .

אני מאוד נגד להזמין אוזניות  מחו"ל  היות התהליך שנראה מאוד מסובך . בנוסף , אין לי visa. הDT880 נראות לי מצוינות , אבל יש מקום אחר מלבד ירושלים שמכור אותם ?

פורסם

אני בספק אם יש... תעשה מחקר קטן באינטרנט ותבדוק

פורסם
  • מחבר

יש חנות טובה של אוזניות באיזור חולון ראשון (עדיף) , או תל אביב שמוכרת אוזניות טובות במחירים זולים? . חשוב שהיא תאפשר שמיעה באוזניות לפני קניתם.

תודה מראש .

פורסם
  • מחבר

במהלך חיפושי אחר אוזניות הומלץ לי בחום על ה DT880 . כאשר נכנסתי לאתר הבית של של החנות שמוכרת אותן , מצאתי גם את ה D990 .

על הDT990 רשום : "אוזניה פתוחה

מותאמת לשימוש באולפני הקלטה

זהה בתכונותיה ל- DT-880"

מהר מאוד נכנסתי בחזרה לדף שבו מוצגת ה DT880 והבחנתי שהמפרט הטכני שלהם זהה .

כמן כן , הDT880 עולות 1690 ש"ח , ואילו הDT990 נמכרות ב1200 ש"ח .

מה בעצם ההבדל בין שתי האוזניות אם המפרט הטכני זהה ?

בנוסף , שקראתי את הכתבה ששלחתם לי היה כתוב שהDT880 היו יכולות לעלות פי שתיים יותר בהתאם לביצועיהן , לכן רציתי לדעת אם גם ה DT990 מספקות איכות / עלות טובה כמו הDT880 .

תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים