עבור לתוכן

דעתכם על הקטע הבא...

Featured Replies

פורסם

אכשיו אני מוריד את זה...

נשאר לי עוד 40 דקות :kopfpatsch:

אתה יכול להגיד לי על מה זה? כדי שאני לא יוריד סתם?...

פורסם

רציתי לחתוך ורידים.

שקט מידי לטעמי....... ובלי יותר מידי גיוון! כל ה-8 דקות אותו דבר..

פורסם

רציתי לחתוך ורידים.

שקט מידי לטעמי....... ובלי יותר מידי גיוון! כל ה-8 דקות אותו דבר..

כנ"ל :errrr:

מרדים מדיי :sleep:

פורסם

משעם הכל נשמע אותו דבר :bash:

פורסם

מה הג'נר של הדבר הזה....לא נירא לי שזה פסיכו...

פורסם

adif roooooooooock

פורסם
  • מחבר

אז ככה... :

הטראק הוא לא שלי. מדובר בטראק שלקוח מתוך האלבום הכפול של RJD (או Aphex Twin, או סתם Richard D. James), שמו - Selected Ambient Works Vol. II.

שם הטראק - Rhubarb.

מבחינתי מדובר באחד הדברים היותר מדהימים שקיימים בתחום... מהדברים שאיתם אפשר לשבת שעות, לבד ולאכול סרטים (רעים ועוד יותר רצוי שטובים). מהדברים שאשמע גם כשאהיה קרוב לסגור את הסקאלה (גילאי 60-70) ואזכר איתם ברגעים יותר טובים שעוד יקרו.

למי שלא יודע, אבי נכנס לבית לווינשטיין בתחילת שנת 2004 והוא שרוי שם עד היום, ללא הכרה (aka תרדמת, aka "סטלה"). מאז כל העניינים די במגרש שלי, לבד, ללא יותר מדי עזרה. בגדול ניתן לומר שסוחבים ואפילו מסיימים את השירות הצבאי כמו שצריך.

לא רוצה להשמע פלצן, אבל אני די משוכנע שברוב המוחלט של המקרים, חיילים אחרים היו פשוט אורזים את המזוודות ומרחיקים את עצמם מכל הכאב ראש הזה, מה קוראים אותו - צבא.

בזכות המוזיקה (הזו בעיקר), אפשר לומר שאני מצליח במשימה די יפה ובתקווה שיבואו ימים איכותיים יותר...

למי שאהב, טוב לי לשמוע.

למי שלא, לא קרה כלום... 8)

תודה.

פורסם

אז ככה... :

הטראק הוא לא שלי. מדובר בטראק שלקוח מתוך האלבום הכפול של RJD (או Aphex Twin, או סתם Richard D. James), שמו - Selected Ambient Works Vol. II.

שם הטראק - Rhubarb.

מבחינתי מדובר באחד הדברים היותר מדהימים שקיימים בתחום... מהדברים שאיתם אפשר לשבת שעות, לבד ולאכול סרטים (רעים ועוד יותר רצוי שטובים). מהדברים שאשמע גם כשאהיה קרוב לסגור את הסקאלה (גילאי 60-70) ואזכר איתם ברגעים יותר טובים שעוד יקרו.

למי שלא יודע, אבי נכנס לבית לווינשטיין בתחילת שנת 2004 והוא שרוי שם עד היום, ללא הכרה (aka תרדמת, aka "סטלה"). מאז כל העניינים די במגרש שלי, לבד, ללא יותר מדי עזרה. בגדול ניתן לומר שסוחבים ואפילו מסיימים את השירות הצבאי כמו שצריך.

לא רוצה להשמע פלצן, אבל אני די משוכנע שברוב המוחלט של המקרים, חיילים אחרים היו פשוט אורזים את המזוודות ומרחיקים את עצמם מכל הכאב ראש הזה, מה קוראים אותו - צבא.

בזכות המוזיקה (הזו בעיקר), אפשר לומר שאני מצליח במשימה די יפה ובתקווה שיבואו ימים איכותיים יותר...

למי שאהב, טוב לי לשמוע.

למי שלא, לא קרה כלום... 8)

תודה.

אכן APEX TWIN גאונים לדורם, היית צריך לשים פה את ה PAC-MAN שלהם , אז התגובות היו יותר חיוביות :)

פורסם
  • מחבר

שלהם?...

מדובר בגאון בודד.

פורסם

אה הייתי בטוח שמעורבים בפרוייקט הזה עוד כמה אנשים, בכל מקרה תעיף מבט פה או שבטח אתה מכיר את זה

http://www.kahvi.org/65.php

תוריד את psilodump-rethought7 אחלה דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים