עבור לתוכן

אני צריך עזרה במציאת דגם של כרטיס מסך ( פשוט נואש)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB

ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\

(ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה)

תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי ;)

פורסם

בלי פרסומות

פורסם

אין כזה כרטיס. או שתחליט שאתה רוצה ATI, או GIGABYTE. אין משהו משולב :)

בכל מקרה, ATI ו GIGABYTE הוציאו כל אחת גרסה משלהן לצ'יפסט הRADEON 8500LE. תוכל למצוא כל אחת מהגרסאות בנפרד.

פורסם

בכל מקרה, ATI ו GIGABYTE הוציאו כל אחת גרסה משלהן לצ'יפסט הRADEON 8500LE. תוכל למצוא כל אחת מהגרסאות בנפרד.

תגיד אתה בסדר?

ATI ו-NVIDIA הם חברות שמיצרות צ'פים חברות כמו ASUS LEADTEK HERCULES הם אלה שקונות את הצ'יפ ודואגים שזה יגיע לחנויותץ וכו' אז על מה אתה מדבר?

או שאני טועה, או שאתה פשוט לא יודע מה אתה אומר

פורסם

תגיד אתה בסדר?

ATI ו-NVIDIA הם חברות שמיצרות צ'פים חברות כמו ASUS LEADTEK HERCULES הם אלה שקונות את הצ'יפ ודואגים שזה יגיע לחנויותץ וכו' אז על מה אתה מדבר?

או שאני טועה, או שאתה פשוט לא יודע מה אתה אומר

אני מאד בסדר

ואתה ? :)

אני לא יודע מה בקשר ל NVIDIA, אבל ATI מייצרים גם כרטיסים לבד, עם הצ'יפסט שהם מייצרים. הכרטיסים האלה נקראים Built By ATI. הכרטיסים של Gigabyte,Hercules,Leadtek וכל השאר משתמשים בצ'יפסט של ATI, אולם נקראים Powered by ATI. עכשיו תגיד לי מה לא ברור פה, ולמה לדעתך אני לא בסדר ? :)

פורסם
  • מחבר

אבל ATI מיצרת כרטיסים יותר חלשים מ GIGABYTE אבל יש להם 128 מגהבייט... זה טוב לעתיד, אבל הכרטיס הזה לא ממש מהיר כמו של ה GIGABYTE....

אז מה ? אין בשום אתר כרטיס כזה? בכלל אין דגם כזה? אפשר לדבר נגיד עם פלונטר ולבקש שיזמינו בשבילי?

פורסם

אבל ATI מיצרת כרטיסים יותר חלשים מ GIGABYTE אבל יש להם 128 מגהבייט... זה טוב לעתיד, אבל הכרטיס הזה לא ממש מהיר כמו של ה GIGABYTE....

אז מה ? אין בשום אתר כרטיס כזה? בכלל אין דגם כזה? אפשר לדבר נגיד עם פלונטר ולבקש שיזמינו בשבילי?

כל חברה מייצרת את הדגמים שנראים לה אטרקטיבים עבור המשתמשים . כמובן כל חברה מיצרת את הכרטיסים עם אפשרויות OC שונות.

אם קיים דגם, אני מניח שיזמינו. אם לא, קשה לי להאמין שנראה כרטיס מסך של פלונטר שמבוסס על RADEON 8500 :)

פורסם

חברים, בלי פרסומות!.

בכדי לענות ל-Bug2000, השתמשו במערכת ההודעות האישיות.

פורסם

חברים, בלי פרסומות!.

איפה אתה רואה פה פרסומות ? הוא שאל שאלה, עניתי לו. בשביל זה יש פורום. לא ? אחר כך מישהו יבוא ישאל את אותה השאלה, ואז יגידו לו לחפש בפורום, אבל הוא לא ימצא, כי התשובה ניתנה במסר פרטי לבנאדם !

פורסם

חברים, בלי פרסומות!.

איפה אתה רואה פה פרסומות ? הוא שאל שאלה, עניתי לו. בשביל זה יש פורום. לא ? אחר כך מישהו יבוא ישאל את אותה השאלה, ואז יגידו לו לחפש בפורום, אבל הוא לא ימצא, כי התשובה ניתנה במסר פרטי לבנאדם !

לא התכוונתי ספציפית אליך, אבל כפי ששמת לב, הייתה פה פרסומת שאני צנזרתי, ואני מבקש לא לפרסם יותר.

פורסם

הכרטיס הזה כמעט עולה כמו geforce 4 ti4200 אז למה לא לקחת את הג'יפורס?

פורסם
  • מחבר
הכרטיס הזה כמעט עולה כמו geforce 4 ti4200 אז למה לא לקחת את הג'יפורס?

על מה אתה מדבר?

קשה לי להאמין שנראה כרטיס מסך של פלונטר שמבוסס על RADEON 8500

אתה אומר מה שהם מוכרים שם זה לא ATI 8500 LE האמיתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים