פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר אני אוסף מעבדים ישנים! יש לי כמו תצוגה (טוב זה יותר מיני-תצוגה בנתיים כי אני רק בשלבי התחלה יש לי איזה 4-5) אתה רוצה פנטיום 1 אני אתן לך בחינם. אתה רציני? אני ישמח מאוד תחזור אלי בפרטי אני בספק שהציוד הזה הוא בר השגה עדיף לך לקחת מערכת מתאימה ולבדוק אבל אני לא רוצה לקנות מערכת שלמה! אני רק מעוניין במעבד אוףףףף איזה באסה!!! חבל שאין איזה מכשיר כמו המכשיר הזה שבודק את הכבלים של האינטרנט רק מכניסים נדלקים כמה לדים והמכשיר אומר לך אם הכבל תקין או לו תאמת עכשיו שאני חושב על זה חיב להיות מכשיר כזה!! אם כל הטכנולוגיה של היום חייב להיות כזה מכשיר!! :-\
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים לא ידוע לי על שום מכשיר כזהגם לא הגיוני כי יש הרבה סוקטים שמשתנים כל הזמןבניגוד לכבל רשת (10BaseT בכל העשור האחרון)
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר אני מניח שאתה צודק :-\ טוב לא נותר לי לעשות כלום לקוות שהבחור לא עובד עלי
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מה הבעייה למצא מעבד P1 רק היום ראיתי ברחוב זרוקים 2 מחשבי P1 מלאים (בדקתי...) כולל המעבד...
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני אוסף מעבדים ישנים! ... חבל שאין איזה מכשיר כמו המכשיר הזה שבודק את הכבלים של האינטרנט רק מכניסים נדלקים כמה לדים והמכשיר אומר לך אם הכבל תקין או לו תאמת עכשיו שאני חושב על זה חיב להיות מכשיר כזה!! אם כל הטכנולוגיה של היום חייב להיות כזה מכשיר!! :-\ טל לוי, בכבל של אינטרנט יש בסך הגל 4 חוטים אז מה הבעיה לבדוק 4 קצרים, זה מכשיר מאוד פשוט וזול. למעבד (גם ל P1) יש מאות רגליים ומאות מיליוני טרנזיסטורים, אז איך בדיוק אתה חושב שאפשר לבדוק אותו בציוד של כמה שקלים. מספיק טרנזיסטור דפוק אחד או נתק באחד הפינים כדי להשבית מעבד. ולכן ציוד הבדיקה הכי זול הוא מחשב עם סלוט מתאים. רק לחברה שמייצרת מעבדים משתלם לבנות מכונה מיוחדת לבדיקת מעבד מחוץ ללוח האם. ועכשיו לשאלה הבאמת חשובה, למה חשוב לך שהמעבד תקין אם אתה פשוט אןסף מעבדים ישנים הרי עוד כמה שנים גם אם הוא תקין לא תוכל למצוא שום לוח שיפעיל אותו, אלה אם אתה אוסף מחשבים ישנים וזה לא הסיפור אתך :nixweiss:
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר פשוט מאוד פעם ראית מישהו שאוסף בולים מכניס לאוסף שלו בול קרוע ?(איפלו שהבול נדיר מאוד!!!) פשוט אני לא רוצה שיהיה לי זבל זה עניין אישי שלי אני אוהב לאסוף דברים תקינים אחרת אני מרגיש שאני אוסף זבל חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.