פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב?איזה שיטות אני יכול לנסות?תודה לעוזריםטל
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אתה לא יכול.עריכה:ולפני שכולם יקפצו עלי - דבר זה אפשרי אבל לא ריאלי מכיוון שצריך בשביל זה ציוד די יקר (מאוד יקר), לדעתי ציוד הבדיקה הכי טוב והכי זול (מאוד זול) זה לוח אם של פנטיום 1 + זיכרון מתאים + כ.מסך מתאים - בקיצור - לחבר אותו למחשב.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אתה לא יכול. עריכה: ולפני שכולם יקפצו עלי - דבר זה אפשרי אבל לא ריאלי מכיוון שצריך בשביל זה ציוד די יקר (מאוד יקר), לדעתי ציוד הבדיקה הכי טוב והכי זול (מאוד זול) זה לוח אם של פנטיום 1 + זיכרון מתאים + כ.מסך מתאים - בקיצור - לחבר אותו למחשב. צודק, אין על מה לקפוץ אפילו משתמש פשוט כמוני שמע על כל מיני ציודים לבדוק אם המעבד תקין מבלי להפעיל איתו מחשב אני לא אכנס לזה, אבל הדבר הכי בטוח להיות 100% בטוח היא פשוט לחבר הכול ולראות את הפנטיום 1 רץ על איזה WIN 95
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר אני לא רוצה לראות איך הוא מתפקדרק מספיק לי לדעת שהוא עובד לא משנה אם הוא סוחב ווינדוס 95 או ווינדוס 3.11רק שיעבודאי אפשר לחבר לו מולטימטר או משהו כזה ורק לראות אם הוא פעיל?(זה נשמע קצת דבילי אבל זה רק מחשבה אל תצחקו עלי :-\)פשוט אני רוצה לקנות ממישהו שאני לא מכיר מעבד פנטיום1 ואני רוצה לדעת אם הוא פעיל
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני קניתי את המחשב שיש לי במיפרט ב-500 ש'ח כולל 256 זיכרון של GEILהכמה אתה קונה את הפנטיום 1 ?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר אני קונה רק מעבד לא מערכת שלמה200 שקלואין לאף אחד איזה שיטה לבדוק את זה? :-\
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני קונה רק מעבד לא מערכת שלמה200 שקלואין לאף אחד איזה שיטה לבדוק את זה? :-\היום יש פנטיום 1 זרוקים כמו זבל למה אתה צריך ליקנות מעבד מיושן כזה?לא עדיף לך כבר ליקנות איזה פנטיום 3 משומש באיזה 500-600 שקל (כולל הכל ולא רק מעבד) אחי פנטיום 1 לא שווה ת200 שקל
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני קונה רק מעבד לא מערכת שלמה200 שקלואין לאף אחד איזה שיטה לבדוק את זה? :-\יש לי אוסף, תבוא תיקח ;D
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני קונה רק מעבד לא מערכת שלמה200 שקלואין לאף אחד איזה שיטה לבדוק את זה? :-\בזבוז מוחלט, אבל מוחלט של כסף... בכל מקרה, אין שיטה.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר כל ה-4 הודעות האחרונות היו יכולות להיות בפרטיהבא שממשיך מקבל אזהרהגם שלי?הבחור שאל כמה לא יפה לא לענות! :-\ובקשר לנושא אז איך אני יכול לוודא שהוא עובד אם אני לא בדיוק יכול לראות מתי שהוא מחבר אותו למחשב?
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים 200 שקל על פנטיום 1 ?!?!?יש לי פנטיום 120MHz, עובד.. רוצה אותו ב-150 ?(זאת לא הודעת מכירה, כי אין לי באמת מושג איפה הוא זרוק [מעבד נפרד, זרוק איפשהו במחסן בין הרדיסקים 2.5GB וכל מיני כבלים..] ואני לא באמת אמכור לך את הזבל הזה ב-150 שקל.. אני לא עד כדי כך רע לב..)
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים גם שלי?הבחור שאל כמה לא יפה לא לענות! :-\ובקשר לנושא אז איך אני יכול לוודא שהוא עובד אם אני לא בדיוק יכול לראות מתי שהוא מחבר אותו למחשב?עוד יותר לא יפה לעבור על החוקים
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר עוד יותר לא יפה לעבור על החוקיםטוב סליחה לא חשבתי על זה :-\ובקשר לנושא:אז איפה אני יכול להשיג את הציוד המקצועי הזה שאמרתם בהתחלה?דוד שלי עובד בחברה שמתעסקת בדברים כאלה (+/- אני לא ממש יודע מה הוא עושה חחחח) אולי יש להם שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.