פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש לי סרטון במחשב שהעברתי אותו לקיבצי BMP (כ 200 קבצים\תמונות)איזה תוכנה יכולה לעזור לי לעשות אנימציה מכל הקבצים האלה בדרך הקלה ביותר??ויש לי את הקובץ של הסרטון שהוא ב AVI אפשר לעשות איתו משהו ולהפוך אותו גם ל GIF???נ.בהקבצים מסודרים לפי מספרים כמו:0.bmp1.bmp2.bmp3.bmp
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים פוטושופ די תתחרפן עם 200 פריימים.virtualdub יכולה לפתוח רצפים של תמונות ולשמור אותם כ- aviTmpegenc יכולה לעשות אותו דבר ולשמור כ- mpeg
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים הכי פשוט:כל הקבצים בתיקיהIMAGEREADYFILE----IMPORT----FOLDERS AS FRAMESלאחר מכו יקפוץ חלון עם כל התמונות מסודרות עם תיזמון החלפה בניהםגם את התיזמון וגם את הסדר אפשר לשנות בקלות
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים תודה רבה!!!!הצלחתי!!הנה תראו את החתימה החדשה שלי!!!חתימות ותמונות: * חתימה טקסטואלית (טקסט) מוגבלת ל-5 שורות בפונט ברירת המחדל. * חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר. * ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.שימו לב שחתימות גדולות וקופצניות פוגעות במראה האסתטי והמקצועי של הפורום וכמו כן הן לא נעימות לעין הגולש. חתימות בעלות משקל רב מכבידות על טעינת עמודי הפורום, ומאטות בצורה ניכרת את הגלישה לבעלי חיבור איטי לאינטרנט ובכלל. יש לזכור שמטרת הפורומים שלנו היא לספק מידע טקסטואלי ברובו ולא תמונות שהן חסרות כל חשיבות מבחינת הגולש.חתימות ו-Avatars החורגים מהגבלות אלו יימחקו ללא אזהרה!תגיד, את החוקים קראת?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים יפה או לא זה לא משנה זה ענין של טעם הוא אוהב את זה לגבי החוקים זה כבר משהו אחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.