עבור לתוכן

קצת על ה R580...

Featured Replies

פורסם

אני עד עכשיו משתמש ב- GF4 TI שהוא DX8. סוחב יפה. רק עכשיו מחליף אותו ל-GTO2.

עד ש-DX10 יצא ועד שיהיו מספיק משחקים לתקן הזה.......

כן אבל אתה לא רואה הרבה אפקטים שיש במישחקים ובמישחקים שחלק גדול מהכיף שלהם קשור לגרפיקה כמו COD2 לדוגמה

כרטיס שתומך רק בDX8 מקלקל הרבה מהכיף במישחק

וחוץ מיזה כרטיסים שתומכים בDX חדש חומרתית בדרך כלל יוצאים כמה חודשים ליפני הDX החדש ותאמין לי מיקרוסופט לא תשחרר תDX10 בלי מישחקים

שתומכים בו כי ביגלל שהDX החדש יוצא באותו זמן של הWIN החדש יש להם בטח הרבה רצון להראות מה אפשר לעשות איתו

(ככה הם יוכלו להציג תWIN החדש גם בתור תוכנה מעולה להרצת מישחקים)(כמובן שDX10 יצא גם לXP אבל הם בטח יציגו אותו בWIN החדש)

פורסם

כן אבל אתה לא רואה הרבה אפקטים שיש במישחקים ובמישחקים שחלק גדול מהכיף שלהם קשור לגרפיקה כמו COD2 לדוגמה

כרטיס שתומך רק בDX8 מקלקל הרבה מהכיף במישחק

וחוץ מיזה כרטיסים שתומכים בDX חדש חומרתית בדרך כלל יוצאים כמה חודשים ליפני הDX החדש ותאמין לי מיקרוסופט לא תשחרר תDX10 בלי מישחקים

שתומכים בו כי ביגלל שהDX החדש יוצא באותו זמן של הWIN החדש יש להם בטח הרבה רצון להראות מה אפשר לעשות איתו

(ככה הם יוכלו להציג תWIN החדש גם בתור תוכנה מעולה להרצת מישחקים)(כמובן שDX10 יצא גם לXP אבל הם בטח יציגו אותו בWIN החדש)

צודק לגבי האפקטים.

לגבי מייקרוסופט..... לא ניתן לשחרר משחקים שיתמכו ב- DX10 לפני שהוא יהיה קיים. אז....כן הם ישחררו DX10 ויעבור זמן עד שיהיו משחקים שינצלו אותו.

פורסם

*סרקזם*אני בטוח שכולכם גאונים ויש לכם דוקטור בבנית כרטיסי מסך...ולכן אתם כל כך בטוחים שהרעיון לא יעבוד...*סרקזם*

כנראה יש סיבה שATI עושים את זה...ATI ואינוידיה משקיעות מיליונים במחקרים לפני שהם בכלל מתחילים לחשוב על לבנות ליבה.

עד עכשיו הרעיון של ATI עבד טוב,הX1800XT מהווה מתחרה מצויין לGTX.

ובגלל שאף אחד מאיתנו לא יודע מה יהיו הביצועים של ליבת הR580 אני מציע לכם לחכות בשקט עוד חצי שנה.

חוץ מזה,בחרתם אתר להאמין לו...חכו שיהיה את זה באתרים קצת יותר אמינים...

לגבי DX10,מהרגע שמיקרוסופט תוציא את הDX10 חצי שנה אחרי אולי יתחילו להופיע משחקים שתומכים בזה,לכן לקנות כרטיס היי אנד עכשיו זה עדיין משתלם...(אגב אני קונה GT ב1600 :) )

פורסם

זה אותו כרטיס שבXBOX 360 .

פורסם

*סרקזם*אני בטוח שכולכם גאונים ויש לכם דוקטור בבנית כרטיסי מסך...ולכן אתם כל כך בטוחים שהרעיון לא יעבוד...*סרקזם*

כנראה יש סיבה שATI עושים את זה...ATI ואינוידיה משקיעות מיליונים במחקרים לפני שהם בכלל מתחילים לחשוב על לבנות ליבה.

ובגלל שאף אחד מאיתנו לא יודע מה יהיו הביצועים של ליבת הR580 אני מציע לכם לחכות בשקט עוד חצי שנה.

לגבי DX10,מהרגע שמיקרוסופט תוציא את הDX10 חצי שנה אחרי אולי יתחילו להופיע משחקים שתומכים בזה,לכן לקנות כרטיס היי אנד עכשיו זה עדיין משתלם...(אגב אני קונה GT ב1600 :) )

ירדו המחירים? מאיפה אתם קונים?

פורסם
  • מחבר

על איזה מחקרים אתה מדבר??

והאתר TheINQUIRER הוא אתר אמין מאוד!!! בין האמינים ביותר!! :xyxthumbs:

פורסם

תגיד איפה אתה קונה את הכרטיס ב 1600 שח בבקשה? :o

פורסם
  • מחבר

אולי הוא קונה יד שניה??

בכל מקרה יש את 6800GS שהוא המחליף של 6800GT והא עולה 1400 שח :xyxthumbs:

פורסם

אולי הוא קונה יד שניה??

בכל מקרה יש את 6800GS שהוא המחליף של 6800GT והא עולה 1400 שח  :xyxthumbs:

או שהוא מזמין מחול ::)

פורסם

אלה לא מעבדי טקסטורה!!! בדיוק להפך!! יש לו רק 16 TMU בROPים ו3 shader ALU לכל פייפליינ ל48 יחידות שיידר.

פורסם
  • מחבר

קראת את הכתבה? שם כתוב במפורש... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים