פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים שלום,קניתי את ה-X5 20 GB מבאג P:כרגע אני מטעין את המכשיר דרך החשמל, על המסך כתוב Charging, אמנםתאורת המסך נשארת דלוקה ולא נכבית לאחר זמן מה.זה אמור להיות כך?זה לא מזיק למסך?
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים מחבר כמה זמן אמורה להיות ההטענה הראשונית?המכשיר טעון בסביבות ה-4 שעות, וכתוב על גבי המכשיר "Completed", לפי מה שהבנתי, ההטענה הראשונית אמורה לקחת יותר, לא?
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים בטח שכן, אתה צריך להטעין את הX5 כמה שיותר.....בסביבות ה8 שעות......כמו כשקונים פלאפון חדש.
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים לא.לא נכון !, אל תגיד דברים סתם אם אתה לא יודע בוודאות !לפותח הת'רד: רצוי אפילו 12 שעותרצוי גם לא להשתמש בו לפני סיום ההטעה הראשונית.
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים מחבר למרות שכתוב על גבי המסך Completed?ד"א, הארדיסק משמיע טיקטוקים לעיתים, זה נורמלי?
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים למרות שכתוב על גבי המסך Completed?ד"א, הארדיסק משמיע טיקטוקים לעיתים, זה נורמלי?א. כן, למרות שכתוב complited.ב. לא ידוע לי על טיקטוקים מההארד דיסק.
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים אם אין רעש מסביב אפשר לשמוע את ההארד דיסק נכבה ונדלק (בנגנים ההארד דיסק פועל כל פעם למשך כמה שניות כדי למלא את הבאפר ואז נכבה). אני מניח שזה הקול שאתה שומע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.