עבור לתוכן

האם pocketpc טוב יכול לשמש כתחליף לנגן mp3 או pmp ?

Featured Replies

פורסם

כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה .

ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח

אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3.

האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ).

באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון:

1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות.

(ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo )

2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק שליטה המעצבן והמסורבל של הנגנים שמבוסס על גויסטיק מיניאטורי והלא נוח + 3 כפתורים זעירים ,שכול אחד מהם מבצע 10 פעולות שונות במצבי פעולה שונים (modes).

שלא לדבר על יתרונות רבים אחרים שלא קשורים לניגון של מדייה ,כמו:

gps

wifi - גלישה בכול מקום שיש hotspots ) wireless lan ) חינמי , ויש כבר די הרבה (ברוב סניפי macdonalds) .

מצלמות מובנות שמאפשרות מלבד ביצוע stills (באיכות בניונית למדי) גם שיחות skype וידיאו באזורים שיש בהם hotspots

הקיצר ,מה אתם אומרים על שימוש שכזה ?

פורסם

כן אפשרי, אבל חוץ מכל הפלוסים שרשמת (יש לי אני יודע)

אל תשכח גם את הגודל והעדינות.

שלא נדבר על המסך הגודל שאם אתה דוחף איפה שהוא אתה פוחד שישרט.. ואז תגיד לי נרתיק ואז כבר הגענו לגודל של CD.... (הגזמתי אני יודע)

בקיצור אם הגודל לא מפריע לך אז זה אחלה דבר!

אני כל היום איתו - סרטים -שירים -משחקים - ועוד המון דברים....

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן אפשרי, אבל חוץ מכל הפלוסים שרשמת (יש לי אני יודע)

אל תשכח גם את הגודל והעדינות.

שלא נדבר על המסך הגודל שאם אתה דוחף איפה שהוא אתה פוחד שישרט.. ואז תגיד לי נרתיק ואז כבר הגענו לגודל של CD.... (הגזמתי אני יודע)

בקיצור אם הגודל לא מפריע לך אז זה אחלה דבר!

אני כל היום איתו - סרטים -שירים -משחקים - ועוד המון דברים....

:xyxthumbs:

shtrodel

תגיד איזה דגם יש לך ,וכמה זמן הוא מסוגל לעבוד בתנאים אידיאליים (כלומר מסך מכובה ומיתבצע ניגון של שירים בילבד) ,תוך שימוש ביציאת האוזניות?

האם המיקרופון המובנה מספיק רגיש על מנת להקליט הרצאה (כאשר המרצה נימצא +- 5 מטר)?

יש לך מושג ,אם יש pocketpc שיש לו כניסה שמאפשרת לחבר מיקרופון חיצוני mic in או line in ?

תודה

פורסם

יש יש מחשב כף יד מדגם מיו 336 שזה נחשב לדגם חדיש אבל חלש ממש ביחס למתחרים

אני בסך הכל ילד ואני משתמש במכשיר רק לצרכיי מוזיקה וסרטים,משחקים(זכיתי במכשיר לא קניתי אותו דרך הגב)

אז אני מכניס כרטיס שם בו שירים ושומע MP3 בלי בעיה בכלל וזה מחזיק לי שעתיים כמו כלום

ועוד משהו מעולה במחשב כף יד זה שזה פשוט מערכת הפעלה שזה יתרון עצום,אפשר לשים ישומים מעולים ותוכנות

למשל אפשר להפוך אותו לגמבוי להוריד אימולטור,תחשוב כמה כסף זה חוסך

ואת עבודת הוידאו זה עושה מצוין,אני למשל הכנסתי סרט של 700 מגה הפכתי אותו ל170 מגה! יש תוכנה מיוחדת,וזה לא מוריד מהאיכות בכלל

והמכשיר הקרין את כל הסרט באורך שעתיים בלי מאמץ,אז זה בהחלט כדאי ממש,אין לי מה להגיד המכשיר הזה פשוט עושה הכל

אבל הכל ובאיכות מעולה,החסרונות שלו אם אתה רוצה לשמש אותו כMP3 אז זה המס הגדול שצריך לדאוג של ישרט

וגם שאתה באמצע ספורט למשל אז להעביר שירים זה בכלל לא נוח,אבל זה בעיות קטנות,ועוד בעיה קצת גדולה אפשר לומר

זה כשהבטריה עומדת להסתיים נגיד ב15-20 אחוז אז שומעים את השירים עם הפרעות במוזיקה

אבל לסיכום זה מומלץ! :hi:

פורסם

shtrodel

תגיד איזה דגם יש לך ,וכמה זמן הוא מסוגל לעבוד בתנאים אידיאליים (כלומר מסך מכובה ומיתבצע ניגון של שירים בילבד) ,תוך שימוש ביציאת האוזניות?

האם המיקרופון המובנה מספיק רגיש על מנת להקליט הרצאה (כאשר המרצה נימצא +- 5 מטר)?

יש לך מושג ,אם יש pocketpc שיש לו כניסה שמאפשרת לחבר מיקרופון חיצוני mic in או line in ?

תודה

המיקרופון רגיש ממש,למשל עמדתי בחדר ושמעו בבירור את מה שהולך בסלון,אם מגבירים כמובן,וזה בערך איזה 10 מטר

אז 5 מטר זה ממש שטויות בלי בעיה

והמחשבי כף יד רגילים ולא משולביי סלולר הם בגודל של איפוד קצת פחות

אפילו לפחות עם שלי עשיתי השוואה והוא קטן בטיפה מאייפוד דור 3

פורסם

יש לי משהו יחסית ישן... IPAQ 1930 שירים אני שומע איתו כ-4 שעות ללא בעיה (והוא ישן בהתחלה הייתי שומע יותר.)

והמיקרופן המובנה מספיק בהחלט להקלטה ממרחק של 5 מטר, למעשה אני עד היום נעזר בשיעורים שהקלטתי....

וכן יש מיקרופון שאפשר לחבר וגם רמקולים ועוד המון המון דברים שלא ממש שימושיים לדעתי....

העיניין הוא שיש כל כך הרבה סוגים שחלקםטובים יותר לאודיו וחלקם טובים יותר לתוכנות (מעבד מהיר יותר וכו'..)

צריך לעשות סקר שוק ממש טוב לפני שקונים דבר כזה בכדי שבהחלט ישרת אותך להמון דברים ואז זה יהיה בחירה נבונה לקנות אותו במקום נגן.

בהצלחה. :xyxthumbs:

אגב שלחתי לך פרטי.

פורסם

איפה ראיתם את זה ב 600 שקל ?

פורסם

איפה ראיתם את זה ב 600 שקל ?

אל מה אתה מדבר? אל המכשיר או כרטיס?

כי הוא התכוון לכרטיס... (זכרון) ולא למכשיר.

פורסם

אה אוקיי כי חשבתי הוא דיבר על המכשיר

המכשירים עולים מעל 3000

פורסם

אה אוקיי כי חשבתי הוא דיבר על המכשיר

המכשירים עולים מעל 3000

לא נכון.

יש לךגם מ-1500 מכשירים מעולים! אפילו פחות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים