פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo .אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה.מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo .אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה.מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?לא מכיר את התוכנה הזאת.אבל תבדוק האם אתה קבעת את הרכיב שאמור לקבל את התמונה לכרטיס המסך הזה והאם התקנת בכלל את הדרייברים של WDM
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר מופיע לי ATI WDM rAGE Theater VideoATI WDM specialized MDV codecהאם זה מה שצריך?האם יש דרך פשוטה לבדוק האם הוא מקליט משהו חיצוני בכלל ?התקנתי את Catalyst Control Center האם ניתן דרך הקונטרול שלהם להגיע לאיזו הבחנה?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מופיע לי ATI WDM rAGE Theater VideoATI WDM specialized MDV codecהאם זה מה שצריך?האם יש דרך פשוטה לבדוק האם הוא מקליט משהו חיצוני בכלל ?התקנתי את Catalyst Control Center האם ניתן דרך הקונטרול שלהם להגיע לאיזו הבחנה?כן, זה מה שצריך.יש פה מדריכים ל-TV CAPTURE. http://www.doom9.org/תעשה מה שכתוב שם ותיראה כבר האם אתה מקליט משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.