פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה..אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר:כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהוביםכבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדוםכבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEOמתאם כסוףפין דו צדדי צהוביכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC..צריך עזרה דחוף...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה..אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר:כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהוביםכבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדוםכבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEOמתאם כסוףפין דו צדדי צהוביכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC..צריך עזרה דחוף...תעלה תמונות אם אתה יכוליכול להיות שאין חיבור S-VIDEO. בטח יש לך COMPOSITE.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר אין לי איך להעלות תמונות..ד"א אני חייב לחבר מוניטור בנוסף למחשב כדי לראות את מה שאני רוצה לראות את מה שיש בוידאו??איך נראית יציאת COMPOSITE?? זה הזה שכתוב PDC\VPS???איך אני בודק דרך המחשב אם יש לי 100% VIVO???
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אין לי איך להעלות תמונות..ד"א אני חייב לחבר מוניטור בנוסף למחשב כדי לראות את מה שאני רוצה לראות את מה שיש בוידאו??איך נראית יציאת COMPOSITE?? זה הזה שכתוב PDC\VPS???איך אני בודק דרך המחשב אם יש לי 100% VIVO???תבדוק את התמונות של החיבורים השונים בויקאפדיה, יש שם גם הסבר טוב לגבי הבדלים בין החיבורים.לגבי מוניטור נוסף , לא הבנתי אותך בכלל.....לגבי בדיקת VIVO, תבדוק על הקופסא
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר בדקתי ויש לי VIVO אבל אני לא רואה שום S-VIDEO בוידאו שלי אז איך אני יחבר את כבל ה- S-VIDEO ???בוידאו שלי יש את הדברים הבאים:אדום,צהוב ,לבן , ANT IN, RF OUT, ואיזה כניסה יחסית גדולה ומוזרה שכתוב עליה PDC/VPS...זהוומאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה משהו כמו WDW??? אני חייב אותו?? ואיפה אני אמור לראות את מה שרואים בוידאו אחרי שאני מחבר??
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים בדקתי ויש לי VIVO אבל אני לא רואה שום S-VIDEO בוידאו שלי אז איך אני יחבר את כבל ה- S-VIDEO ???בוידאו שלי יש את הדברים הבאים:אדום,צהוב ,לבן , ANT IN, RF OUT, ואיזה כניסה יחסית גדולה ומוזרה שכתוב עליה PDC/VPS...זהוומאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה משהו כמו WDW??? אני חייב אותו?? ואיפה אני אמור לראות את מה שרואים בוידאו אחרי שאני מחבר??צהוב, אדום ולבן OUT אתה צריך לחבר לכרטיס מסך.את הדרייבר אתה מוריד מהאתר של ATIאת מה שאתה אמור לראות רואים בתוכנה איתה אתה עושה CAPTUREיש פה מדריך טוב איך עושים CAPTURE מטלויזיהhttp://www.doom9.org/חפש באתר הזה תחת מדריכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.