פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר התקנתי תדריבר 78.01 אני לא יודע עם זה מתאים אז תתנו תדריברים שמתאימים לכרטיס
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אולי אני עוור אבל אני לא רואה שום קווים...אם תוכל להקיף בעיגול אדום בתמונה את מה שאת המתכוון זה יעזור.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים ארטיפקטים הכרטיס פגום,אני מחליט ככה מהר כי היו ה-מ-ו-ן אנשים עם בעיות כאלה בעבר אז... לך וממש אחריות [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים כן אלו ארטיפקטים.אבל אמרת שזה גם היה בכרטיס אחר.המחשק מקורי או לא?דרך אגב, הארטיפקטים האל הממש נראים כמו צנורות שנפלו מהתקרה והם חלק מהמשחק...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים כן, גם לי לקח קצת זמן להבין שזה לא קשור תחליף את הכרטיס יש אחריות תחליף ומהר ארטיפקטים!
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר זה גם יסדר תבעיה שזה עושה בסירטונים קוים קטנים כאלו (כמו בסרט ישן )?
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים תגיד שזה עושה לך קוים שמפריעים ושלא היו עם הכרטיס הקודם.יכול להיות שהם יבקשו לבדוק את הכרטיס בעצמם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.