פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר הנה המפרט שלי:amd 3.2asus a8n sligeforce 6800 256 mb120g sata21g ram ddr1
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מתי עושים זאת? מתי שאתה רוצה... למה? בכדי לשפר את הביצועים... איך? יש תוכנות מסויימות שדרכם אתה מעלה את הקלוקים של הרכיבים...בכך הביצועים משתפרים...
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים עם אתה תעשה נכון אז לא יקרה כלום הקטע הוא שמגלים שעשו טעות כבר בדיעבד כשכבר עשו על האש מתי עושים זאת? מתי שאתה רוצה... למה? בכדי לשפר את הביצועים... איך? יש תוכנות מסויימות שדרכם אתה מעלה את הקלוקים של הרכיבים...בכך הביצועים משתפרים... למעבדים וזכרונות אפשר לעשות OC גם דרך הביוס גם לכרטיסי מסך זה ניתן אבל פחות רצוי.....
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לא התכוונתי האם יש סיכוי שזה הורס משהו? זה מוריד אחריות... מחמם את הרכיב... יכול להרוס אותו אם עושים לא נכון
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר האם יש גם הוראות מדויקותונכונות איך לעשות זאת וזה בדוק שזה לא הורסכי אם כן תשימו קישור ואז רני יעשה זאת בלי לפחד מהרס המחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר תיקון טעות-האם יש גם הוראות מדויקות ונכונות איך לעשות זאת וזה בדוק שזה לא הורסכי אם כן תשימו קישור ואז אני יעשה זאת בלי לפחד מהרס המחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים הלוח שלך על הפנים לאובריש לי את אותו לוחאתה תוכל לעלות מקס' 400 MHZאז אני מציע לך לא לבזבז כסף על קירור למעבד
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר אז אם אין הוראות טובות איך לעשות זאת בדיוק אז האם יש תוכנה שאפשר לעשות את זה דרכה או שהיא תעשה לי את זה ואפשר לסמוך על התוכנה הזאת שלא תהרוס לי כלום? :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.