עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני צריך כרטיס PCI-E

למטרות משחקים כבדים.

• תגובות 40
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש לא!

הGTO חזק מה6600GT\6800NU בדי הרבה.

ואם אתה לא מתכוון לעשות OC\פתיחת צינורות יש לך את הGTO של גיגהבייט ב1160..

פורסם

תוסיף עוד 100 שקל וקנה 6800GS הוא הכי טוב פה מכולם ודי בהרבה טו נו בהרבה :lol:

פורסם

6800GS

פורסם
  • מחבר

עזבו אני אקח את ה-x800GTO.

פורסם

תוסיף עוד 100 שקל וקנה 6800GS הוא הכי טוב פה מכולם ודי בהרבה טו נו בהרבה :lol:

אם הוא יפתח את הצינורות לכרטיס הזה אז עדיף לו GTO.

פורסם

למה 2 דיונים? :s07:

פורסם

אם הוא יפתח את הצינורות לכרטיס הזה אז עדיף לו GTO.

כבר היה דיון על זה וה6800GS מנצח בכל מצב אז אין טעם לדבר על זה(אולי בכלל אתה חושב על GTO2?!)

פורסם

כבר היה דיון על זה וה6800GS מנצח בכל מצב אז אין טעם לדבר על זה(אולי בכלל אתה חושב על GTO2?!)

לא התכוונתי ל-GTO2 אלא ל-GTO של C3D בעלי 93% הצלחה בפתיחת צינורות. ההבדל הנוסף (חוץ מאחוז ההצלחה) מ-GTO2 הוא זיכרונות שמגיעים רק 1000MHZ בלבד.

הכרטיס הזה עם 16 צינורות עיבוד ומהירות של 500MHZ (מהירות שלא יתקשה להשיג) יאכל את GS לארוחת בוקר/ערב/צהריים/הפסקת תה.

גם SHAPHIRE הוציאו גירסה דומה.

פורסם

לא התכוונתי ל-GTO2 אלא ל-GTO של C3D בעלי 93% הצלחה בפתיחת צינורות. ההבדל הנוסף (חוץ מאחוז ההצלחה) מ-GTO2 הוא זיכרונות שמגיעים רק 1000MHZ בלבד.

הכרטיס הזה עם 16 צינורות עיבוד ומהירות של 500MHZ (מהירות שלא יתקשה להשיג) יאכל את GS לארוחת בוקר/ערב/צהריים/הפסקת תה.

גם SHAPHIRE הוציאו גירסה דומה.

לא הוא לא כמו שאמרתי היה דיון מאוד ארוך על זה ואין לי כוח לחזור עלוי דוגמה קטנה:

בכמה משחקים כמו QUAKE 4,FEAR היה הבדל של כ1-3FPS לטובת גרסת הOC והפתיחה של GTO לGS במצב סטוק!

אנשים אז לא מצאו מבחנים של 2 הכרטיסים OC נגד OC אבל אם ההבדל הוא כזה אז תהיה בטוח שעם קצת OC הGS יוכל אותו לארוחת בוקר/ערב/צהריים/הפסקת תה ועוגיות... :lol:

פורסם

תמתין כמה ימים ותקנה X1600XT!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים