פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים שלוםנכון, הזכרונות שלי 1GB והטסט נעשה על מודלים של 2GB אבל יש אותו צ'יפ ככה שזה לא משנה, נכון ?http://www.pureoverclock.com/article25-3.html[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים אני לא הכי בקיא בOC לזכרונות, אבל זה נראה לך הגיוני ?! זה כמו להשוות פנטיום 3 לפנטיום 4 ... חכה שמיש'ו אחר יגיד אחי, שוב פעם אני אומר, OC לזכרונות לא התחום שלי !!!
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים מה הדגם המדוייק של זיכרונות GSkill שלך (אתה יכול להסתכל על המדבקה שיש על הזיכרונות)? או שאתה יודע על איזה צ'יפים מבוססים הזיכרונות?
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים מחבר מה הדגם המדוייק של זיכרונות GSkill שלך (אתה יכול להסתכל על המדבקה שיש על הזיכרונות)? או שאתה יודע על איזה צ'יפים מבוססים הזיכרונות?Gskill PC3200 F1-3200PHU2 1GBZX
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים מה כתוב על הציפים עצמם....העיקר אתה אומר שיש אותם ציפים..אותו דגם זה לא בהכרח אותם ציפים..
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים מחבר מה כתוב על הציפים עצמם....העיקר אתה אומר שיש אותם ציפים..אותו דגם זה לא בהכרח אותם ציפים.. שנייה' date=' רק בשבילך אני מוציא אותם החוצה מנתק את הגוף קירור ובודק אכן אותם צ'יפים אכן עושים 520 דיי בקלות תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.