פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אני באמצע הOC (תוצאות בניים בחתימה ;D)אני רוצה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות ומושם מה אני לא מצליחאני מכניס דיסקט מריץ את התוכנה הזאת עושה ריסט עושה BOOT דרך הדיסקט הוא מראה לי את המסך הכחול הזה לחצי שניה ועושה ריסט ישר!!למה זה קורה??ניסיתי עם 2 דיסקטים שונים פעמיים!!ממה זה נובע?זה אומר שהזכרונות כבר נהרסו? :-\תודה על העזרה טל
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים סליחה על השאלה הלא קשורה אבל MEMTEST זאת תוכנה שכשמה בודקת את הזכרונות? איפה פשר להוריד ? ???
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר אני לא מצליח להריץ MEMTESTאבל הבדיקה של S&M עברה חלקפעם אחת בדקתי רק את הזכרונות ועבר חלקובפעם השניה בדקתי הכל CPU וזכרונות וגם עבר חלק!התוכנה הזאת אמינה? אני יכול להסתמך עליה?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים למה להסתבך?אני משתמש בגרסא לווינדוס, פשוט מתקינים אותה רקיל והיא בודקת.http://hcidesign.com/memtest/download.html
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר אני יריץ אותה בעוד שניה אבל השאלה היא עד כמה הגרסא הזאת אמינה כמו הגירסא המקורית??ועדדין השאלה של האם S&M תוכנה אמינה ואפשר לסמוך עליה עומדתדרך אגב...החזרתי את התדר של המעבד ל 200 ועדיין התוכנה לא עלתה לי מהדיסקט!!עכשיו אני מריץ את התוכנה בגרסא של הווינדוס על באס 240 כמו בחתימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.