עבור לתוכן

צריך דחוף את הדעה שלכם לגביי המפרטים הבאים (Intel ו - AMD) ..

Featured Replies

פורסם

AMD

AMD Athlon64 3200+ Socket939 Venice

Abit AN8 Ultra Q-OTE Socket939 SATA2

Twinmos 512MB DDR 400Mhz *2

GigaByte GeForce FX6600 256MB PCI-E

Western Digital 160GB 7200 8M SATA2

NEC DVD-RW ND3550 Dual*16

מחיר כולל מע"מ - 4,100 ש"ח

Intel

Intel Pentium D 820 2.8Ghz Dual Core

Abit AL8 Intel 945 Socket 775

Twinmos 512MB DDR2 667Mhz *2

GigaByte GeForce FX6600 256MB PCI-E

Western Digital 160GB 7200 8M SATA2

NEC DVD-RW ND3550 Dual*16

מחיר כולל מע"מ - 4,295 ש"ח

*בקשר למארז עוד לא הוחלט ..

עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, מה עדיף ?! :-\

AMD או Intel ? אני יודע שממליצים על AMD יותר בשביל משחקים וכד' ..

אבל אני פשוט לא יודע מה להחליט, אם לקחת את ה- AMD הרגיל או ללכת על ה - Intel Dual Core ..

מה אתם ממליצים ?! ה - Dual Core נחשב למעבד חזק יותר לעומת ה - AMD Athlon64 3200 ?

תעזרו לי להחליט בבקשה, מחר כנראה אני הולך להזמין את אחד מהמחשבים האלה .. רק שאני לא יודע כרגע איזה ???

* דבר נוסף, לאדע אם זה נכון באמת, אבל אמרו לי שכרגע המעבדים של Intel של Dual Core הם מסדרה 8 ולא נחשבים להכי טובים, ורק הסדרה הבאה 9 ממולצת ..

וגם שה - 2.8Ghz "גרסא מקוצרת" של ה - Dual Core ולכן לא כדאי לקחת את המעבד הזה .. זה באמת נכון כל זה ?! או שזה סתם שטויות ? :screwy:

** שאלה נוספת, בקשר למסך, על איזה מסך ללכת ?! ב - KSP המליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms ..

http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך ..

עכשיו הקטע הוא .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?!

** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה ..

והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה ..

על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נראה פשוט מעולה !) ..

תודה רבה רבה מראש .. ;)

פורסם

השאלה מה השימושים שלך. לדואל קור יש יתרון גדול במולטיטסקינג, קידודים, פוטושופ וכל דבר שתומך בתלת מימד. מצד שני הוא דורש ספק טוב ורצוי מאוד קרור איכותי יותר הסטוק. אומנם לאינטל יש מעבדים טובים יותר בדרך אבל זה עדיין לא פוסל את העובדה שהדואל קור מעבד סבבה, כולל ה 2.8.

מצד שני הדואל קור עולה יותר והשאלה היא על מה אתה מוותר במפרט כדי לקנות דואל קור, ואז שוב אנחנו חוזרים להתחלה שנשאלת השאלה מה אתה רוצה לעשות עם המחשב. מה שמוזר זה שההפרש בין המפרט של הדואל קור ל 3200 ממש קטן ולא הגיוני.

אולי פשוט תתן תקציב ללא מסך, תפרט את השימושים ויבנו לך מפרט מתאים?

לגבי המסכים, אני מציע שתתייעץ בפורום תצוגה....

פורסם

תלוי בצרכים שלך..

כמו כן יש לציין שה-AN8 של ABIT בעייתי ועם נטיה להתחממות (לפי HardOCP).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה :xyxthumbs:

דבר שני - המחשב ישמש בעקרון להכל - משחקים (לא הכי הכי כבדים), אופיס, אינטרנט, פוטושופ פה ושם ..

אנלא יודע אם ההפרשים בעלות של שני המפרטים מוזר או לא כמו שאמרת, המפרט של ה - AMD הוא מחברת OMC, והמפרט של Intel הוא מ - KSP.

בוא נגיד ככה, בשביל צרכים בסיסיים - משחקים, תוכנות, אופיס, אינטרנט, פוטושופ (לפעמים - לא רציני) וכד' .. מה יותר עדיף ?!

עריכה - ביקשת שאני יתן תקציב, אז התקציב בערך 4,000 ש"ח ללא מסך .. אפשר לחרוג טיפ טיפה מהתקציב .. אבל רצוי מאוד שלא תהיה חריגה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

תלוי בצרכים שלך..

כמו כן יש לציין שה-AN8 של ABIT בעייתי ועם נטיה להתחממות (לפי HardOCP).

אז על איזה לוח אתה יותר ממליץ ?! ..

כי לפי מה שראיתי פה במפרטים אחרים, הרבה הלכו על הלוח הזה של ABIT ..

פורסם

ברגע שאתה אומר משחקים, לך על מפרט עם כרטיס מסך טוב יותר שיחזיק לך יותר זמן, משהו כזה:

מארז כלול, רק תבדוק שהוא מגיע עם ספק של HEC. הייתי שם עוד 330 שקל בשביל ה 6800GS.

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total

KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 590 1 590

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

1GB 400MHz Twinmos CL2.5 630 1 630

כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total

Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 1160 1 1160

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total

160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total

Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460

Total price 4555 ¤

עריכה: שים לב ששמתי סטיק של 1 גיגה כדי שאם תרצה לשדרג בעתיד לא תפגע בביצועים. מה שכן, עכשיו זה יפגע לך קצת כי לא יהיה לך DUAL CHANNEL. ההחלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה קודם כלל .. ;]

נראה מפרט טוב, אבל עדיין לא הבנתי למה ללכת על הלוח אם KL8 Ultra ולא על ה- AL8 Ultra .. יש הבדלים בניהם ?!

המחיר קצת גבוה .. יש חריגה מהתקציב תאמת אבל נראה מה אפשר לעשות :]

אגב, מה עם הכרטיס מסך הזה ? GigaByte GeForce 6600GT 128MB DVI PCI-E ..

הוא טיפה יותר זול, ככה שהוא יכול יותר להתאים - אבל מבחינת ביצועים .. איך הוא ?!

פורסם

הדעות על מערכת הקרור הפסיבית של ה AN8 ULTRA חלוקות. KN8 בא עם קרור אקטיבי.

6600GT מחברה טובה וידועה יהיה בסדר. עוד קצת כסף יהיה לך X800GT שיהיה טוב יותר. הבא בתור זה X800GTO בא עם 12 צינורות ולא 8 מה שיתן לך עוד בוסט. שיקול שלך. רק אל תקח אחד עם קרור פסיבי.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה :xyxthumbs:

אז ללכת על ה - AMD אתם ממליצים ?! ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים