עבור לתוכן

האם שווה לימכור את ה R9800 Pro 128MB שלי ב 500 שקל?

Featured Replies

פורסם

שאולי יותר חזק ב-5% בחלק קטן מאוד ממשחקים...ובחלק גדול מאוד מהמשחקים אולי איזה 60%... :xyxthumbs:

SORRY,

במשחקים חדשים הוא באמת יותר חזק.

URL=http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2277

• תגובות 45
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה ול 6600GT יש גם סוג זיכרון לא GDDR אלא GDDR3!! זיכרון מהיר :spermat:

ול 9800P יש 256BIT...הם לא עוזרים לו הרבה :) :)

פורסם

אבל ה9800pro עדיין סוחב את המשחקים החדשים שיצאו...למה להחליף ?

החדשים על בינוני והישנים כגון WC על מלא

אני מפספס משהוא ?

פורסם

נכון הוא סוחב נחמד אבל עוד חצי שנה והוא כבר לא יהיה שווה כלום.

נכון אני משחק NFS:MW על הכי גבוהה,נכון אני סוחב את BF2 על בינוני,ונכון שאני לא מצליח להריץ את FEAR אפילו על LOW.

אבל צריך להיתקדם בחיים.

פורסם

נכון הוא סוחב נחמד אבל עוד חצי שנה והוא כבר לא יהיה שווה כלום.

נכון אני משחק NFS:MW על הכי גבוהה,נכון אני סוחב את BF2 על בינוני,ונכון שאני לא מצליח להריץ את FEAR אפילו על LOW.

אבל צריך להיתקדם בחיים.

לדעתי שווה להשקיע יותר ולקנות כרטיס חזק משמעותית מ-6600GT, שיספיק לך להרבה זמן.

אם בינתיים אין לך תקציב, תחסוך קצת. לדעתי תוכל לחיות עם 9800 עוד חצי שנה לפחות.

פורסם

אני גם חושב כמו *AlCHEMY*

ה9800 Pro הוא אחד הכרטיסים החזקים וטובים שיצעו בזמנו

חבל גם למכור אותו, הוא שווה הרבה יותר מהסכום שאתה הולך לקבל עליו.

אבל כן צריך להתקדם במיוחד עם יש לך משחק שהוא לא מצליח להריץ אותו .

דרך הגב השתתפתה בתר'ד על האםפשרות להחליף את הביוס לXT , לא שינה שום ביצועים ?

פורסם

לא הצלחתי לשנות כי אין לי כונן דיסקים או דיסקטים.

נראה אני יקבל צורב בקרוב ואז אני יצרוב ביוס,אגב כמה הוא שווה עם ביוס צרוב של 9800XT?

פורסם

לקונה זה לא שווה...

לא יודע איך  זה אצל אחרים אבל אני מפחד לקנות כרטיסי מסך יד שניה (OC וכו) לא בריא , גם עם יש אחראיות.

לך זה שווה כי אתה תוכל לשחק בfear עם שינוי קטן אבל מצד שני אתה יכול לדפוק את הכרטיס בקלות.

ושווה לנסות...לי היה פעם 9800 se אחרי שהוא התקלקל ועדיין באחריות ביקשתי לשדרג אותו ולהשאיר את הכרטיס בחנות ליד שניה או לא משנה מה

הייתי צריך להוסיך כמה מאות (400 -500 ) וקיבלת את הפרו

אז זה היה אחלה דיל

תבדוק עם החנות שקניתה אצלם יכול להיות שהם היו נחמדים

פורסם

איך אני יכול לידפוק תכרטיס? למה מה איך?

פורסם

לדעתי לא שווה.. אחרי צריבה לXT אתה תקבל 3000 לערך ב3dmark05 ככה שה6600GT חזק ממנו ממש במעט.. מה גם ש256ביט DDR1 שווים בערך ל128ביט DDR3 מבחינת רוחב פס(אם הם היו באותה מהירות) ככה שאין ממש הבדל...

אבל ה6600GT יותר מהיר גם מבחינת ליבה ולכן הוא יותר טוב.

אבל עדיין לא תמצא 6600GT לAGP בפחות מ900שקל.

פורסם

אני במקומך לא הייתי משדרג, לי יש 9800 XT שהוא קצת יותר חזק ואני לא חושב שהוא נחשב חלש וצריך לשדרג, משפחת ה 9800 היא סדרה מאוד מוצלחת ואחת מאבני הדרך של ATI והיא עדיין וטובה, המחיר שהציעו לך עליו לא שווה וזה הפסד בשבילך אני הייתי במקומך מעביר למחשב אחר.

פורסם

אני במקומך לא הייתי משדרג, לי יש 9800 XT שהוא קצת יותר חזק ואני לא חושב שהוא נחשב חלש וצריך לשדרג, משפחת ה 9800 היא סדרה מאוד מוצלחת ואחת מאבני הדרך של ATI והיא עדיין וטובה, המחיר שהציעו לך עליו לא שווה וזה הפסד בשבילך אני הייתי במקומך מעביר למחשב אחר.

מחזק

יש כאן עוד אנשים עם כרטיסי 9500 ו9700 שעדיין מרוצים משהו מהכרטיסים שלהם ושעדיין עושים את העבודה כמו שצריך...

יש לך כרטיס טוב תחכה עוד קצת איתו

פורסם

גם אני אם אותה בעיה,אני רוצה למכור את ה-R9800PRO שלי עם ה- 256 BIT פלוס קירור של AC ב-500 ש"ח. :screwy:

פורסם

אני לא מתכוון למכור את ה R9800P שלי עד שיגיע למצב כמו שהגיע בזמנו ה GF4 . כרטיס שעלה לי לפני שנה כ 1500 שקל כואב לי הלב למכור אותו בשליש מכיר.

עוד שנה אני ידפוק אותו וינצל את האחריות הארוכה שלו....כשהוא כבר לא יהיה במלאי של אף חברה יצתרכו להביא לי משהוא בעלות מכיר\ביצועים שלו וזה יהיה ה 6800 \ 6600GT אני חושב.

פורסם

אני לא מתכוון למכור את ה R9800P שלי עד שיגיע למצב כמו שהגיע בזמנו ה GF4 . כרטיס שעלה לי לפני שנה כ 1500 שקל כואב לי הלב למכור אותו בשליש מכיר.

עוד שנה אני ידפוק אותו וינצל את האחריות הארוכה שלו....כשהוא כבר לא יהיה במלאי של אף חברה יצתרכו להביא לי משהוא בעלות מכיר\ביצועים שלו וזה יהיה ה 6800 \ 6600GT אני חושב.

בן אדם אתה חולם בהקיצים, יביאו לך בעיטה חחח

עדיף שתמכור עכשיו מאשר לא תרוויח עליו בסוף גם 5 ש"ח

וזה לא קשור לכואב הלב

כי מה ששילמתה לא אמור לחזור זה היה הוצאה בשביל ההנאה שנהנתה ממנו כבר ...

שום דבר בעולם הזה לאחר שנקנה לא נשאר בערך שלו לאחר תקופה

זה כמו שתגיד כואב לי הלב למכור תמחשב שלי שקניתי לפני 10 שנה ב5 שקל

למה גם ב 5 שקל לא יקנו :lol:

שיהיה בהצלחה במכירה

ותחשוב נכון כבר היום שלא תפסיד מחר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים