פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים רזולוציה מקסימאלית של המסך שלך היא 1280*1024?אתה רוצה עם פילטרים? ...עם הרזלוציה הנל + AA*2 AF*16 יעבוד לך חלק!
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אפשר גם AA*4...אבל יש מצב שבסצנות כבדות הFPS ירד לך קצת בגלל זה... בכל זאת ברזולוציה הזאת לא תראה הבדל
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ב"ההיייאם אתה מתכנן לקנות כרטיס כזה אז חבל על הכסףתלך לכיוון של 6800-GS החדש וזהו זה הכל יעבוד לך חלק וגם עולה אותו הדבר כמעטשיהיה בהצלחה.אסף.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר אצלי המחשב סוחב הכול על HIGH.... אני רוצה להבין ניד פור ספיד החדש עובד לך על HIGH? לא נראה לי.... ב"ה הייי אם אתה מתכנן לקנות כרטיס כזה אז חבל על הכסף תלך לכיוון של 6800-GS החדש וזהו זה הכל יעבוד לך חלק וגם עולה אותו הדבר כמעט שיהיה בהצלחה. אסף. המגבלה הכי גדולה שלי>יש לי לוח אם עם AGP ולא PCI-E...
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים המגבלה הכי גדולה שלי>יש לי לוח אם עם AGP ולא PCI-E... זה ממש לא מגבלה!! אם אתה מתכוון לכמות הכרטיסים-אז יש הרבה כרטיסים עדיין לAGP!... אם אתה מתכוון לביצועים, שזה איכשהו מגביל את הביצועים-אז זה ממש לא
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ב"ה אויי איזה בעסה AGP הסיוט הגדול ביותר שהפך למציאות לכל אותם שלא ציפו ל PCIE להתקדם בצורה כזאת !!! בכל אופן אכן יריץ לך את המשחק על כל ההגדרות עד הסוף במידה ויש לך מחשב טוב שאשמח אם תציין את הפרטים שלו לפני ... לגבי כרטיס מסך טוב חבל לבזבז ותלך אם כבר על 6600 GT ותסיים את הנושא הזה ותחסוך לעצמך גם אם בכל זאת רציתה להשקיע ויש לך מחשב טוב למשחקים אז תלך על הכרטיס המדובר או עדיף על X800XT או XL אני הייתי מחפש יד שניה כי להשקיע על AGP סכום כזה נכבד זה כמו להשקיע על בית ללא קורת גג והנה קישור שיעניין אותך אולי בנושא http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1545 שיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי אסף.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ^^^ על מה אתה מדבר?? אתה אומר שלא שווה להוציא סכום כסף כזה על כרטיס AGP ולבד נותן קישור לכרטיס יותר יקר?? X800GTO AGP הוא הכי משתלם במחיר שלו
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים יש לי x800gto והוא ממש לא על ההגדרות הכי גבוהותאני משחק על רזולוציה 768*1024 על הגדרות טיפה הכי בינוניותאם אני מעלה את זה להכי גבוהות הוא לא עובד ממש מהר הוא עובד איטיייי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.