עבור לתוכן

האם אנשים שלא מבינים במחשב פעם עיצבנו אתכם?

Featured Replies

פורסם
:kopfpatsch:
  • תגובות 140
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה מה אתה עובד ב nasa יוווואו שרציתי ליקנות מחשב חדש עם אבא שלי גאון הדור הזה שפרש ממחשבים שנתיים ליפני כן אמרתי לו צריך 800 באס לפחות נכון יש 533 ויש 800 אז אמרתי לו 800 הוא אומר לי מה אתה מתכנת מעבורות חלל וזה עיצבן אותי בסוף הוא קנה לי מחשב עם 5200 חח שנים עד שקניתי אחר זה היה היום הכי מעצבן וכיף שהיה (כי זה מיוחד מעצבן+כיף )חח עזבו את השורה האחרונה

כל מה שאתם אומרים פה קורה לי דודות חברים הורים טכנאים הרב קרה לי לומדים לחיות עם זה או כמו ש שנה נידנתי לאבא שלי שניקנה כרטיס קול עד שיום אחד הוא הולך לחנות ב5 דקות הוא יוצא עים מחשב חדש לעצמו זה הדבר אחד המעצבנים שתידעו

יש לי דוד "מבין במחשבים" וזה כל כך מעצבן הוא חושב שהוא מבין הכל, ואמא שלי תמיד מקשיבה לו למרות שאני צודק ולא הוא.

הוא חושב שזה שהוא עובד בהוט (מתקין מודם\ממיר) אז הוא מבין במחשבים :s07: גרררר

כזה מעצבן :kopfpatsch: כשבניתי מפרטים לפני קנית המחשב הוא אומר לי למה אני צריך את המחשב הזה אני יכול להסתפק יופי ב9600SE + פנטיום 2.4 :bash: גרררר רציתי להתאבדדדדד והוא מנסה לשכנע את אמא שלי לעשות את זה :bash:

טוב שלפחות כושר ההתבטאות והשכנוע שלי גבוהים אז זה לא קרה כך =]

פורסם

יש לי חבר שאמר לי שהוא רוצה ליקנות לוח אם אונבורד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :screwy:

להרוג את כל הנובים נמאס!

והוא גם מיתווכח איתי אל מחשבים!!!!!!! נוב!!!!!!

פורסם

חחחח היום מישהו התווכח איתי ואמר שיש כרטיס מסך כזה: משו כמו 3D FORCE :s07: הוא אומר שהוא ראה את זה בעיתון... (נו אז ברור שזה נכון איזה טיפש אני :s07: )

ועוד מתווכח איתי שיצא COD3 לפני חודש :bash: :bash: :bash:

מילא אם לא היה מתווכח אלא שואל, הייתי מסביר אבל כשמתווכחים על שטויות פשוט kick his ass

פורסם

אני חושב שב"מחשבי מיפרט" יש 3D FORCE שזה כרטיס מסך OB מאוד גרוע

משהו בסיגנון של הכרטיסי מסך OB של אינטל או שזה סתם שם שהמוכרים הדביקו לכרטיס מסך OB כדי שיחשבו שזה כרטיס טוב

פורסם

פשש,לא מעט....

בא לי איזה אחד (היה כבר GEFORCE 6)יש לי GIFA 4 כרטיס מסך סוס 64 מגה תותח מעלה את דום 3 הכי טוב ממש מהר וזה.

אמרתי לו:מה אתה דפוק יש כבר GIFA 6!!

הוא:מה?

אני:מה ששמעת

---סוף השיחה---

בא לי איזה אחד FX5200 הכי טוב (תקופת GEFORCE 7)!!

אני:מה אתה משגע אותי יש לי רדיאון 9550 (היה לי) אוכל ת'כרטיס שלך בלי מלח ויש כבר GEFORCE 6 ו7 אז יאללה מה אתה מתפרע עם כרטיס של 200 שקל?!!

פורסם

פשש,לא מעט....

בא לי איזה אחד (היה כבר GEFORCE 6)יש לי GIFA 4 כרטיס מסך סוס 64 מגה תותח מעלה את דום 3 הכי טוב ממש מהר וזה.

אמרתי לו:מה אתה דפוק יש כבר GIFA 6!!

הוא:מה?

אני:מה ששמעת

---סוף השיחה---

בא לי איזה אחד FX5200 הכי טוב (תקופת GEFORCE 7)!!

אני:מה אתה משגע אותי יש לי רדיאון 9550 (היה לי) אוכל ת'כרטיס שלך בלי מלח ויש כבר GEFORCE 6 ו7 אז יאללה מה אתה מתפרע עם כרטיס של 200 שקל?!!

איזה גבר אתה

פורסם

*עריכה - טעות שלי... תמחקו

פורסם

עובד בתמיכה טכנית בספק אינטרנט, נתקל באנשים כאלה כל יום :-X.

פורסם

ואתם לכו תנסו לשכנע אדם שאסוס לא מגיעים ל220V לזכרונות :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

בטעות נדפקה לי המחיצה. אז אבא שלי אומר שאם אפרמט אותה, אז אפרמת את כול המחשב :lol: :lol:

פורסם

זה עוד לא נשמע כזה מטומטם... בכלל לא אפילו

פורסם

יש לי איזה אחד בשכבה שכל פעם שהוא משתכר מתחיל לשיר GT בדם xl זונות וזה דפוקקקקקקקקק (יש לו 7800GT)

פורסם

יש לי איזה אחד בשכבה שכל פעם שהוא משתכר מתחיל לשיר GT בדם xl זונות וזה דפוקקקקקקקקק (יש לו 7800GT)

זה עצוב מאוד :jump:

פורסם

ראסמי עכשיו מה שבאמת מעצבן זה שחקני cs עם מפרטים של גיימרים כבדים בשביל 100 fps (ואני מדבר על 1.6 לא על סורס) פשוט מצחיק

אני מכיר אחד שלא מזמן קנה

dfi lanprty sli-dr

2 x ocz 512 (משהו לא יודע בדיוק מה)

7800gtx

3500+

ועוד הרבה דברים קיצר פשוט ביזבוז כסף אבל יש להם סיבה "צריך ריקויל טוב" :/

שלא נדבר על מסכים ששום מסך לא יספק אותם אם זה לא crt 17" 800x600 100hz יתנו להם lcd 4ms לא יהיה טוב בישבלם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים