עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב חדש תקציב 7K

Featured Replies

פורסם
פורסם

בחנות ממנה בנית את המפרט, יש 6800GS של Leadtek ב-40 ש"ח יותר מה-6600GT שלקחת. תחליף אליו.

שאר המפרט טוב מאד אם אתה מעוניין במפרט בעיקר לצורכי קידוד/עריכת וידאו וכו'. במידה ולא, עדיף יהיה לבנות את המפרט בהתבסס על מעבד כפול ליבה של AMD.

פורסם
  • מחבר

כן, אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגרפיקה.

לגבי הכרטיס אני לא מכיר את החברה הזאת, איך היא ?

את ASUS אני מכיר כבר שנים לפי דעתי לשים מעבד חזק על כרטיס חלש זה כמו לקחת אותו ישן ולחבר לו מנוע של אותו ספורט.

פורסם

Leadtek חברה מעולה. ASUS טובים ג"כ, אך לרוב עם מחירים ללא פרופורציה על כרטיסי המסך שלהם, כמו במקרה כאן.

הכרטיס 6800GS חזק בערך פי שתיים מ-6600GT.

פורסם

אתה צריך להבין שאין כזה דבר "חברה לא טובה" יש ערכת שבבים לא טובה. כמעט כל החברות מייצרות את אותם כרטיסי מסך והבדלי הביצועים זניחים ולרוב קשורים לבחירת הליבות והקירור, כמו כן להמהרה של הכרטיס מהמפעל אצל מעט היצרנים. הבדלי המחיר לעומת זאת, נובעים אך ורק בגלל שם ומוניטין. ASUS היא דוגמא מעולה, כרטיסי המסך שלה לא נבדלים במאום מחברות אחרות, אבל המחיר גבוה ב-20%!

לידטק חברה מעולה, כמו כן גיינוורד, גיגהבייט, MSI, אלבטרון, CLUB3D, EVGA, וחברות אחרות שמייצרות כרטיסי מסך לפי טכנולוגיה אותה מייצרת NVIDIA או לחילופין ATI.

6600GT הוא כרטיס בינוני טוב בימינו, אך המחיר שלו בשוק של מירב היצרנים הוא סביב 950 שקל.

6800GS הוא כרטיס חזק משמעותית, ועולה כ500 שקל יותר, אצל מירב היצרנים.

ושוב, ההבדל הוא בערכת השבבים ולא ביצרן.

פורסם

כן, אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגרפיקה.

לגבי הכרטיס אני לא מכיר את החברה הזאת, איך היא ?

את ASUS אני מכיר כבר שנים לפי דעתי לשים מעבד חזק על כרטיס חלש זה כמו לקחת אותו ישן ולחבר לו מנוע של אותו ספורט.

1) לגרפיקה ומשחקים עדיף בגדול 64X2 אלא אם כן מדובר על פוטושופ.

2) אסוס חברה טובה, אבל לא היחידה. יש הרבה חברות לא פחות טובות ויותר זולות.

3) אם כבר אינטל, אז אין סיבה לקחת 830. עדיף לקחת 820. אוברקלוק פצפון ואתה ב 830.

4) ואני לא רואה את הספק שלך? בשביל 830 צריך ספק טוב.

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר 820 אתה מתכוון ל 2.8 ולא 3.0 או למשהו אחר ?

לגבי הספק, איזה צריך אני מתכוון לקנות משהו ב 300 שקל יש המלצות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים