עבור לתוכן

מדידת מתח בספק

Featured Replies

פורסם

שלום.

לא ידעתי איפה לשים את הנושא , בפורום הזה או בםורום אוברקלוקינג , בסוף הימרתי על הפורום הזה.

ראיתי בקישור הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=236fb6cdd3369355a34079c74f275b6e&threadid=1389&highlight=post+your שאנשים מודדים את המתח שהפסק מספק ומשווים אם המתח הוא טוב או לא.

איפה אני יכול להוריד תוכנה שתבדוק את זה בספק שלי? (יש לי ספק ג'נריק).

ולמה מודדים את המתח על פי 5V ו12V?

אני יודע שמאורר משתמש ב12V , אז איזה רכיב צריך 5?

תודה

פורסם

אפשר למדוד עם שעון חשמל !!

זהו שעון פשוט מאוד !! רק צריך לגעת באפס ובפזה ואז אפשר לראות את מהירות המתח , כמה הצריכה וכ"ו !

פורסם

אפשר למדוד עם שעון חשמל !!

זהו שעון פשוט מאוד !! רק צריך לגעת באפס ובפזה ואז אפשר לראות את מהירות המתח , כמה הצריכה וכ"ו !

:kopfpatsch:

ולנושא, בכל תוכנה ניטור טמפ' נורמאלית יש לך גם ניטור של הריילים שנותן הספק... אני ממליץ על MBProbe, נוחה וקלה.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו מוריד את התכונה.

יש לי את MBM 5 , כאשר אני נכנס לחלון שמראה לי את הטמפרטורה , כתוב לי 0 (אולי אין לי חיישן?).

כל הגרפים שם מראים לי 0 , כאילו אין שום דבר שיבדוק אותם ,חוץ מCore 0 שמתנדנד בין .1.95V-1.99V

מה זה הCORE 0 , והאם זה טוב שהV מתנדנד ככה?

פורסם

אני עכשיו מוריד את התכונה.

יש לי את MBM 5 , כאשר אני נכנס לחלון שמראה לי את הטמפרטורה , כתוב לי 0 (אולי אין לי חיישן?).

כל הגרפים שם מראים לי 0 , כאילו אין שום דבר שיבדוק אותם ,חוץ מCore 0 שמתנדנד בין .1.95V-1.99V

מה זה הCORE 0 , והאם זה טוב שהV מתנדנד ככה?

זה כי אתה צריך להגדיר את התוכנה ולבחור חיישן לכל הגדרה, עד שאתה לא תעשה את זה - היא לא תעבוד לך כמו שצריך

פורסם

בגלל זה אני שונא אותה... צריך לעבור חצי שעה על המדריך שלה ואז אולי אחרי שהבנת למצוא את החיישנים והכל... זה מבאס

לאומת זאת MBProbe עושה את זה לבד בקלות.

פורסם

ם יש תוכנה שמגיעה עם הלוח כמו התוכנה של winbond שאני קבלתי זה הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את MBProbe משני שרתים שונים , בשתי גירסאות שונות (130 , 131B) ובשניהם , מתי שפתחתי את הקובץ , היה כתוב:

ubable tp open giveio.sys driver

יש משהו שאני יכול לעשות בשביל להפעיל את התוכנה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים