עבור לתוכן

מה ההבדל בין Everest,Ultimate לבין Everest.Corporate ?

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל ..... :nixweiss:

פורסם

אתה לא מאמין איזה דברים אפשר לעשות עם האינטרנט היום,למשל:אתה יכול להיכנס לאתר ללחוץ על Products,ולקרוא מה כתוב שם על כול אחד מהתוכנות!

גאוני לא?

פורסם
  • מחבר

אתה לא מאמין איזה דברים אפשר לעשות עם האינטרנט היום,למשל:אתה יכול להיכנס לאתר ללחוץ על Products,ולקרוא מה כתוב שם על כול אחד מהתוכנות!

גאוני לא?

בוא'נה חתיכת XXXXX אולי תסתום ספאמר מגעיל? אם אני שאלתי אולי יש סיבה שאני לא יכול לעשות את זה כמו: שיש לי בעיה עם אנגלית?? או סיבה אחרת... מה זה משנה??? שאלתי שאלה לא בא לך לענות אל תענה אבל אל תתנשא חתיכת XXXXXXX : :pissed:

פורסם

בעיקרון ההבדל הוא בכול מיני מבחנים/מידע שהם מציגות...

אם אתה רוצה ממש לחפור תיכנס לאתר ותקרא על כול אחת מה היא מספקת ומה לא....(ודרך אגה החתימה שלך קצת גדולה... ;))

פורסם
  • מחבר

בעיקרון ההבדל הוא בכול מיני מבחנים/מידע שהם מציגות...

אם אתה רוצה ממש לחפור תיכנס לאתר ותקרא על כול אחת מה היא מספקת ומה לא....(ודרך אגה החתימה שלך קצת גדולה... ;))

ניסיתי לחפור היה לי קשה.  ;D וכן החתימה שלי גדולה... ישבתי עליה כל הלילה ועשיתי אותה לפי הרזולוציה הגדולה שאני עובד בה ולא התחשבתי במידות. ישונה ובגלל שהערת גם ירדה בנתיים... בטח זה מפריע.  :-\

אחלה לינק. תודה עזר ולא עזר... עזר כי הבנתי פחות או יותר ההבדלים ולא הבנתי מה יותר טוב לי? ובכלל אני לא מבין למה לא לעשות גירסא שיש בה הכל? הסימנים האדומים זה אומר שאין נכון? או שאני טועה?

ותגידו התוכנה הזו הטובה ביותר שיש בשוק? 

ותודה רבה על העזרה.

פורסם

כן הסימנים האדומים זה אומר שאין אותם בגירסה הנ"ל..

ובגדול הגירסה הרגילה תספיק לך בהחלט...(Corporate Edition)...

מה שאין בה זה מידע על הOC שעשית..וכמה מבחנים למעבד/זכרונות/HD...

אם אתה ממש רוצה אתה יכול ללכת על הUltimate Edition ששם יש כמעט הכול...(חוץ מכמה דברים שקשורים לרשתות וכו..שלא נראה לי תשתמש בהם ממש..)

וההבדל בינהם הוא "כולה" 5$....(לי אישית יש את הUltimate Edition והיא אחלה גירסה...)...

והכי טובה לא יודע..(עוד לא עשיתי סקר מקיף בנושא..) אבל בין הטובות כן....

פורסם
  • מחבר

OK, תודה רבה..... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים