פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים יש לי בעיה, המסך שלי נהיה כהה מדי פעם וזה ממש מעצבן... אנלא יודע אם זה הכרטיס מסך, המסך עצמו, המגעים, לא יודע.. משו יכול להגיד בערך? לעזור איכשהו?
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים מחבר לא הרבה... זה מאג 786pfיש לי אותו במקרה הרע ביותר 3 שניםאבל נראה לי יותר כמו שנתיים
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים יכול להיות שזה כמו שיש רמקולים ליד המסך ואז המסך מתעוות אוליתנסה לעשות את האפשרות הזו שמבטלת את המגנט יש לי אותומסך אחי אז זה צריך להיות בגלגלת שם ואז יש סימן של מגנט ופס עליו תנסה את זה
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים מחבר וואי תודה, זה הגיוני לי...--------עריכה------בסוף זה לא עבד...לעזאזל...הסיפור הוא כזה.... יש סתירות בבדיקותלהלן התסמינים:המסך ה90% כהה הזה, בד"כ קורה כשאני משחק CS וגם קרה לי כשראיתי סרט...בעבר כשהייתי מזיז אותו טיפה זה היה מסתדר ואז חשבתי זה מגעים...יכול להיות שאלו היו פוקסים, עכשיו זה כבר לא עובד... והבעיה מסתדרת אחרי שעושים ריסטרט (כמה פעמים זה עבד, בכל פעם שניסיתי)זה מתנגש פעם אחת זה נראה מגעים אחרי זה זה מסתדר כשעושים ריסטרט מוזר...לפעמים לא נוגעים בכלום וזה מסתדר מעצמו אחרי כמה רגעים...מה זה יכול להיות לעזאזל?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אהההההההההה אחי תדבר אם הייתה אומר שמזיזים בשביל שהוא יעבוד....אחי זה כל כך ברור תבדוק בחיבור של המסך שמתחבר למחשב שכל הפינים יושביםבמקומם ואף אחד לא עקום
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר למה שהוא יתעקם אבל? לא נגעתי בו, פתאום זה התחיל... ועוד משו... אם המגעים נדפקו אז הוא אמור לעשות לי שחור לבן או שחור לגמרי לא 90% כהה יותר... זה ממש מוזר אה כן, גם הבעיה ב50% מסתדרת אחרי שעושים ריסטרט (חשוד ביותר )
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אם יש לך אחריות תנצל אותה ותוודא שהכרטיס מסך יושב כמו שצריך בחריץ בלוח וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים כמו שאמרו מעלי או שחספר פינים בכבל או שהכבל לא יושב טוב או שהכרטיס לא יושב טוב תהדק את כולםיכול להיות שעדכון דרייברים של הכרטיס יעזור לך
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים הסיפור עם הריסטארט נשמע לי מוזר. מה קורה עם אתה מכבה את המסך לדקה שתיים ואז מדליק אותו מחדש? תראה - התיאור שלך נשמע 90% שהבעיה קשורה למסך בלבד. זה ש"תוכנות" שונות גורמות לזה לקרות גם לא מצביע על תקלת SOFTWARE - כיוון שבצפייה במשחקים או סרטים רזולוציית המסך משתנה. אם אתה רוצה להתקרב למקור הבעיה אתה יכול לשחק עם הרזולוציות ידנית ולראות עם יש לזה השפעה על "תדירות" התקלה. ובגדול : התופעה הזאת שמסך מדי פעם נהיה כהה ואז חוזר לעצמו היא תופעה שקשורה בד"כ (מנסיוני) למסכים "זקנים" שמספרים לי שהם בדרך החוצה.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר תודה לכולם, החלטתי שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהחלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה לצמיתות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.