עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים אפשר לקנות ב-800 ש"ח ??

Featured Replies

פורסם

??

פורסם

תוסיף קצת ותקנה Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE הוא עולה יותר בערך 100 שקל או פחות י

פורסם
  • מחבר

ואיזה כרטיס מסך הכי טוב של Nvidia אני יכול לקנות ב-800 ש"ח?

פורסם

למה nVIDIA? הולך עם העדר?

תוסיף 60 שקלים ותקנה לך ATi Radeon 9000PRO איכותי שיספק את השכורה למספיק זמן.

פורסם

למה nVIDIA? הולך עם העדר?

תוסיף 60 שקלים ותקנה לך ATi Radeon 9000PRO איכותי שיספק את השכורה למספיק זמן.

כן, הוא יהיה ההחלט שיכור כל הזמן........ ;D

Misha, two mistakes in one word....... :nono:

ועכשיו ברצינות: בהחלט כדאי לקחת לבחור את רדאון החדש כי הוא יותר טוב מהmx'ים שיש

היום בשוק וכמובן הוא תומך בdx8.1 שזה יהוה יתרון משמעותי בעתיד.Go for it!!

פורסם

ה ATI 9000PRO יותר טוב מה 8500LE? כי אמרו לי שקיצצו לו את הצינורות העיבוד.... לאומת ה ATI 9700 הוא מקוצץ אבל לאומת ה 8500LE הוא לא, אז מה מקוצץ בו עוד חוץ מצינורות העיבוד? או שלא מקוצץ בו כלום..... יש לו תמיכה מלאה ל DX8.1?

עריכה: ובקשר ליוצר הת'רד אני ממליץ לקנות 8500LE של GIGABYT כמו שאני קונה.... אני חושב שזה אחלה כרטיס!

פורסם

ה-Radeon 9000 הוא כרטיס תומך DX 8.1, קצת יותר איטי מה-Radeon 8500LE באופן מעשי, ומשלב בתוכו תכונה אחת מה9700-: FullStream, שמאפשרת שימוש ב-Pixel Shaders על גבי סרטים וכך מאפשרת שיפור באיכות התמונה. הערה: צריך נגן סרטים תואם FullStream בכדי לנצל תכונה זו.

פורסם
  • מחבר

התחילו כבר למכור בארץ את הכרטיס Readon 9000PRO

??

ואם כן באיזה אתר אפשר לחפש אותו?

פורסם

אז זאת אומרת שה רדאון 9000 יותר איטי מבחינת המהיריות שעון? (אז אפשר לשפר את זה בעזרת O/C) ואגב הוא טוב ל O/C?

הוא מקבל יותר ניקוד ב 3DMARK? כלומר הרדאון 9000 בעל יותר פיצ'רים מן הרדאון 8500?

פורסם

לא עדיף לקנות ב-880 ש"ח כרטיס פי כמה וכמה יותר טוב: Leadtek Geforce 4 Ti-4200 64mb ? ??? :o

פורסם

לפי מה שאני יודע הרידון 9000 הוא גרסא מוחלשת של הרידון 8500 והוא נועד להתחברות בגיפורס4 MX שמיועד לשוק הבינוני...

והוא עלוה משהו כמו 500-600 שקל...

פורסם
לא עדיף לקנות ב-880 ש"ח כרטיס פי כמה וכמה יותר טוב: Leadtek Geforce 4 Ti-4200 64mb ?

איפה קניתה? :o

פורסם

צונזר (פרסומות)

פורסם

צונזר (פרסומות)

פורסם

צונזר (פרסומות)

:lol:

נו מה זה תהיו רציניים, הוא מצא כרטיס טוב במחיר זול ואנחנו אלא שביקשנו לדעת מאיפה אז מה הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים