עבור לתוכן

מפרט AMD

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני הרכבתי מפרט למחשב מבוסס AMD (שאני לא מכיר בכלל...)

המפרט הוא כזה:

Motherboard ASUS A8N-SLI Deluxe

CPU k-8 3500 64bit- box Venice

Memory עדיין לא הוחלט.... צריך המלצה!

Video Adapter PCI-E Gforce 6600GT 256MB,SLI+DVI

F.Drive Teac 1.44

Hard Drive Western Digital 200GB 8MB,SATA2

Chassis Compucase industrial ATX 6A19

Power Supply Enermax 520W ATX

Cooling Big typhoon - Termaltake

Mouse Logitech MX-510

Keyboard Microsoft Multimedia PS2

אז מה הוא שווה? כדאי להחליף משהו?

בקשר לזכרונות הבנתי שאפשר לשים רק זכרונות 400MHZ או שאפשר גם 533?

בקשר לSLI האם זה באמת מכפיל את כוח הכרטיס או שזה סתם בולשיט?

פורסם

טוב בקשר לזכרונות כבר עניתי.. כרגע לא ניתן יהיה ניתן בעוד מספר חודשים.

בקשר לכרטיס הרוב יגידו לך שלא. אני יגיד לך שכן והוכחתי לפי מבחנים שעשיתי ונתתי צילומי מסך (למי שרוצה אתן לינקים)

אבל אם אתה קונה לוח SLI בכדי שיהיה מוכן לעתיד לטכנולוגיה חדשה ועדיף לך להשקיע עכשיו עוד X כסף במקום להחליף לוח אחר כך אחלה! אבל כרטיס תקנה רגיל! במקום 2 כרטיסים 600GT או כרטיס אחד 6600GT DUAL קח כרטיס אחד חזק באותו סכום פחות או יותר ובעתיד תוכל להביא את אותו הכרטיס ולשים ב-SLI.

מתרד קודם הבנתי שאתה צריך את המחשב למשחקים אבל גם לתוכנה כל שהיא.. פרט מזו התוכנה?

ו.. מה התקציב? כי אולי בסכום הזה נרכיב לך משהו טוב יותר?

פורסם
  • מחבר

המפרט שכתבתי עולה לי 6000שח, בקשר לכרטיס מסך קראתי ביקורות ממש טובות והקפיצה דרגה אחת למעלה מחייבת הרבה כסף (שאותו אני מעדיף להשקיע במסך טוב)

התוכנות הן שונות, דבר ראשון אני צריך להריץ VM שיוריד חומר מהאינטרנט במקביל לשאר ההתעסקות במחשב(משחקים, אופיס וכו')

דבר שני, אני הולך להתעסק עם תיכנות JAVA ושאר שפות תיכנות...

אני כבר יצאתי משוגע מלחפש מחשב חדש... חיפשתי השוואות בין אינטל לAMD וכל אחד אומר אחרת ...

הרבה מציעים לי AMD ובאתר הזה: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1876685,00.asp

מראים תוצאות שלא מסתדרות עם ההמלצות...

אבל אני שוקל את AMD לכן אני שואל...

פורסם

בנתיים לפי כל הנתונים שנתת לי AMD עדיף לך. בגלל מחיר ובגלל ביצועים לדברים שאתה עובד איתם. :xyxthumbs:

בקשר לכרטיס מסך,

נכון הוא מעולה... מה הקשר? אולי אתה יכול להביא באותו מחיר כרטיס אחד שיעשה את אותו עבודה ואלי גם טוב יותר? כמו 7800GT שמגיע אם אני לא טועה ל-7K+ ב-3DMARK05 ואתה תגיע בסטוק עם 2 כרטיסים של 6600GT ל-6200 ממוצע ואם תיקח כרטיס אחד של 6600GT אבל DUAL (שזה כבר עדיף.. ביצועים טובים יותר) תגיע בסטוק ל-6500 ממוצע... אז מה עדיף? בדוק כמה עולה לך הכרטיס לעומת 7800GT.... לי זה היה משתלם כי קבלתי אותו בחבילה מסויימת (לוח+כרטיס ועוד...) שיצא לי לשלם על הכרטיס בערך 1600/1800 שקל שזה 600+ מתחת ל-7800GT אז....

כב ר אני יכן לך מפרט (ואני בטוח שעוד כמה ....) בנתיים סתם חומר למחשבה..

פורסם
  • מחבר

קראתי על הכרטיס הזה של Gigabyte משהו שם לא נראה לי כל כך... הוא בטח צורך המון חשמל ועושה הרבה רעש...

אם אני קונה כרטיס אחר זה יהיה ה-6800GT...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים