עבור לתוכן

המלצה למגבר אוזניות יעודי ל SENNHEISER 595 עד 1200 שח .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ! :hi:

יש לי אוזניות מדגם SENNHEISER 595 +כרטיס קול XFI של CREATIVE

אני מעוניין ליקנות להם מגבר יעודי במחיר עד 1200 שח עם חריגה של מקסימום 100 שח לא יותר.

אין לי שום העדפות כי אני בכלל לא מכיר מגברים.

ועוד שאלה - האם התוספת של המגבר לאוזניות תביא לשיפור ביצועים משמעותי ?

אשמח לשמוע את המלצותיכם -תודה מראש .

פורסם

מגבר יכול להוסיף הרבה. עד כמה תצטרך לשמוע לבד. בתקציב שלך (קצת יותר) יש את ה-Aqua שבונה אסף מת"א.

כנס לפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז, ודבר איתו. הכינוי שלו הוא "דוחף לוויתן".

המגבר הזה שקוף מאוד, וסך הכל עושה את מה שצריך שיעשה. אם אתה מחפש משהו עם גוון כלשהו בצליל, סביר להניח שלא תמצא זאת במגבר הזה.

Anatoli.

פורסם

זה לא יותר מדי בשביל האוזניות האלה????

פורסם

לא.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז רגע , המגבר הזה זה האפשרות הכי טובה בשביל האוזניות שלי? יש עוד אפשרויות?

ולמה אתה חושב שזה יותר מדי לאוזניות שלי ומה אתה מציע במקום.

פורסם

המגבר הזה הוא הכי טוב שתמצא בתקציב הזה, אלא אם כן אתה מכיר מישהו שיכול לבנות לך העתק של מגבר מתקדם מאוד במחיר שכזה.

האוזניות האילו הן ברמה של ה-600 בערך, רק בעלות חתימת צליל אחרת. לכן, אם ל-600 מגיע מגבר רציני, אין שום סיבה שה-595 לא יקבלו אחד כזה.

Anatoli.

פורסם

הבעיה היא שהוא שומע דרך המחשב ואם יש לו ספק ג'נרי אז זה ישפיע על האותות החשמליים של הצלילים ואז  הוא ישמע חרא לא משנה איזה מגבר הוא יקנה ! כנ"ל לגבי כרטיס הקול

סתם לא לקחת ברצינות,בדיחה פנימית... המבין יבין

ועכשיו ברצינות הנה כמה אתרים שבהם תוכל לקבל עוד חוות דעת

נ.ב תמות !

פורסם

אם שמת לב יש שמה את האקווה

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי...

ובנוסף גם הבנתי שלאוזניות HD595 יש התנגדות של 50 אום בלבד לאומת 300 אום באוזניות רבות אחרות.

מה שאני שואל זה האם זה לא אומר שהמוזיקה שאני שומע ב 595 היא כבר קרובה לשיא הפוטנציאל שלה ובניגוד ל אוזניות עם התנגדות גבוהה שלהם מגבר הוא חיוני אצלי לא בטוח שיש בכלל צורך בזה .

יש כאן אנשים שיצא להם לשמוע את ה-595 עם ובלי מגבר ?

פורסם

כל אוזנייה תרוויח ממגבר. במיוחד כשהמקור לא מיועד להגביר אוזניות. אוזניות בעלות התנגדות שהיא רחוקה ממה שהמקור מסוגל לעבוד איתו יישמעו גרוע הרבה יותר בלי מגבר, אבל לא בהכרח טוב יותר עם מגבר. מציע לך לקחת את האוזניות, ולקפוץ לכמה האזנות של מגברים.

Anatoli.

פורסם

אני לא רוצה לפתוח ת'רד חדש,

אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מה בידיוק מגבר אוזניות עושה,

האם הוא רק מגביר את האות?

קראתי שמגבר "מניע" את האוזניות

הכוונה להגברה בלבד?

לי יש HD280 של סנייזר, והכרטיס קול (audigy2value) "מניע" אותן די והותר.

סליחה על ההתפרצות :)

פורסם

הוא בהחלט רק מגביר (בתאוריה. מעשית והא משנה את הצליל וכל אחד מחפש צליל אחר). אך הגברה היא מעבר לעוצמה חזקה יותר. הגברה דואגת לזרם ומתח עקביים בהתאם לצורך בתדר (עכבה). ככל שהמגבר יוכל לעמוד בתחום רחב יותר של התנגדויות ללא כניסה לעיוותים וללא איבוד עוצמה, הצליל יהיה קרוב יותר לאות שנכנס אל המגבר.

Anatoli.

פורסם

שאלה קטנה משלי - אם אני קונה אוזניות באזור ה-100 דולר האם גם אז הן צריכות מגבר? והאם צריך מגבר במחיר כזה?

פורסם

כל אוזניות ירוויחו במגבר. צריך או לא זו שאלה סובייקטיבית ועליך להחליט על פי האזנה בהתאם לשאר הציוד שלך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים