פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים הי, אני חושב שכל הויכוח הזה די דומה לשאלה התמידית בין אנשים שקונים מערכת משולבת ב 1000 שקל כולל רמקולים ולא מבינים למה להשקיע ב במערכת חלקים. מי שטוב לו ברמקולי פירלס ונגן DVD אישומטו או טויביאשי או כל צרוף אחר של אותיות שהיבואן התחשק לו להמציא ולא מבינים למה צריך נגן CD אז קודם כל אני מקנא בו כי החיים שלו הרבה יותר זולים ושנית כנראה שבאמת הוא לא צריך משהו אחר, ואין בזה טוב או רע פשוט כל אחד צריך להתאים את הרכישה שלו לצרכים שלו ובתקציב שלו, תמיד עד גבול מסוים אפשר להשיג שיפור נקרא לזה באיכות "הקול" על ידי שדרוג מרכיבים השאלה היא א. האם התוספת בעלות שווה את התוספת ב"איכות" ב. האם סוביטיבית אני מסוגל להבחין בשיפור שכל אחד יענה לשאלות האלו אז הוא ידע מה לעשות, לפחות זה מה שנראה לי
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים מחבר הסיכום:עדיף להשקיע קודם כל על מערכת איכותית ולא על כרטיס קול איכותי...שנית,אם המעבד שלך לא סוחב את מה שהכרטיס קול שלך דורש אז תקנה כרטיס PCI...אם יש לך אחרי שקנית מערכת עוד כסף תשקיע על כרטיס קול איכותי.... כנראה שזה באמת משתלם...אבל הכי חשוב לדעתי זה שלא צריך כרטיס קול טוב אם אין לך לפני זה מערכת טובה!!!!
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים תיראה יש כרטיסים של קראיטיב שגם משפרים מאוד את הביצועים במישחקים וגם תומכים בטכנולוגיות שכרטיס OB לא תומךלי יש כרטיס כזה ואני לא חוזר לOB חוץ מיזה יש כרטיסים לכל מיני מטרות יש כאלה שטובים לסטריאו יש כרטיסים שטובים להקלטה וכו זה נכון שכרטיסי OB ישתפרו מאוד בשנים האחרונות אבל הם עדין לא באיכות של כרטיס קול איכותי
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים מחבר יש לך המלצה לכרטיס קול שמשפר "ביצועים" במשחקים?משום מה עדיין לא שמעתי על כרטיס קול כזה...
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים כרטיס OB לוקח משבים מהמעבד יש כרטיסים כמו אודגי ZS 2 לדוגמה שלוקחים הרבה פחות משבים ובכך תורמים למישחק לרוץ יותר טובכמובן כל עוד המעבד באמת צריך תתוספת הזות לי יש מעבד ישן יחסית אז אני די בטוח שזה עוזר בהרבה מישחקים יש אפילו בדיקות שמראות כמה הכרטיס קול לוקח משבים מהמעבד
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים יש לך המלצה לכרטיס קול שמשפר "ביצועים" במשחקים?משום מה עדיין לא שמעתי על כרטיס קול כזה...כל כרטיס חיצוני
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים יש לך המלצה לכרטיס קול שמשפר "ביצועים" במשחקים?משום מה עדיין לא שמעתי על כרטיס קול כזה...Creative X-Fi Fatal1ty Editionכמובן אם יש תקציב
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים Creative X-Fi Fatal1ty Editionכמובן אם יש תקציבמצויין, אבל מיותר !ב-500 שקל ניתן לקנות Audigy 2 ZS BULK ולקבל אחלה ביצועים ואיכות.
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים אני מתכוון לקנות בקרוב אוזניות GRADO מדגם SR60, לאחר שה-PX200 שלי שבקו חיים. האם אתם ממליצים לי לקנות כרטיס קול קצת יותר טוב מה-AC97 שבא עם הלוח שלי? האם זה ייתן לי שיפור גדול, עם האוזניות האלו, באיכות הסאונד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.