עבור לתוכן

הצעות לשיפור רכיבים במחשב - נפלה בחלקי הזדמנות ולבחור מה שאני רוצה

Featured Replies

פורסם

מכוון שאבי מבצעה קנייה גדולה של רכיבים למשרד שלו, הוא אמר לי לזרוק דברים שהייתי רוצה לשפר במחשב (אני משתמש בו בעיקר למשחקים,מוזיקה ואינטרנט). חוץ מזיכרון, שכמובן אני קונה מאותו סוג, אני צריך עזרה בשאר הדברים.

כמה שזה נשמע עלוב, תזרקו מה שאתם חושבים שכדאי לשפר, כמובן עד גבול הטעם הטוב - לא מחירים מוגזמים לרכיבים מסוימים.

מפרט עדכני:

Prolink GeForce 6600 GT AGP

nVIDIA nForce2 Ultra 400 (Crush18)

AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+

Gigabyte GA-7N400-L

Creative SB0410 SB Live! 24-bit Sound Card PCI

ככל הנראה אני אשפר גם כרטיס קול, ובזה אני ישמח להצעות ממכם כמובן שיתאימו למערכת. (אני משתמש כרגע באוזניות מבית סוני ורמקולים של קריאייטיב - אם זה משנה משהו :\)

כרטיס מסך אני לא חושב שיש סיבה כי עדין יש אחריות עליו והכרטיס חזק מספיק והוא חדש.

מעבד ניראה לי אני אשדרג אם לא אצא הכל בסופו של דבר יקר מדיי, כי זה אבא אחרי הכל  :-\.

הציעו לי ללכת על AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX שהוא במחיר סביר וחזק ממה שיש לי כרגע בצורה מורגשת לא?.

בכל מקרה תזרקו הצעות\שאלות אפילו על רכיבים שלא הזכרתי כאן.

תודה.

פורסם

לוח ומעבד...

מעבד כמו שאמרת..

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX

לוח..

לא חסר ABIT/DFI/ASUS...ותגיד +- תתקציב ללוח..(המעבד זה בבסביבות ה800-900+- שקל..)

פורסם

מה התקציב שלך לשדרוג? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי פחות או יותר 1500-2000 שקל.

עכשיו עוד 512 זכרון מאותו דבר שיש לי עכשיו אני קונה בטוח. 256 MB PC3200 DDR SDRAM פעמיים, ככה יותר תאימות מאשר אם אני יקח מחברה אחרת או אחד של 512, לא?

אז מעבד כמו שאמרתם. ואם אני קונה מעבד אני חייב גם לקנות גם לוח, נכון? אז לזה אני צריך הצעות גם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים