עבור לתוכן

האם זה אפשרי לסחוט מ Kingston Value 400Mhz עבודה ב 1T?

Featured Replies

פורסם

והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן.

טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי  :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5.

ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V.

כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6.

כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גבי הרקע הכחול.

אז מה ניסיתי? העלאת מתח ל 2.7 ושיחרור תיזמונים ל 3-4-4-8, אבל ללא הועיל.

וכאן אתם נכנסים לתמונה:

יש לכם רעיון כלשהו לגרום ל Pure Shit האלה לעבוד ב 1T?

האם עבודה ב Single, ו 2.5-3-3-6-1T, תהיה יותר טובה מעבודה ב DC ו 3-3-3-8-2T?

הזכרונות כרגע על שני הסלוטים הכתומים, אם אני מעביר אותם לצהובים זה משנה משהו? (ממש מתוך יאוש :/ )

כמה מתח לדעתם אני יכול לתת להם בלי שהם ישרפו?  :silly:

תודה על תשומת הלב.

פורסם

זה לא הפורום הנכון..(אבל מאמין שיעבירו תנושא..)

יש לי את הזיכרונות..(בסטוק CL3..) הנ"ל והם עובדים יפה מאוד על 2.5-3-3-6 על T1...(המפרט שלי בצד..)..

על מתח סטוק..(משהו בסביבות ה2.65+-..)..

איזה לוח יש לך..

ותנסה להחליף סלוטים..(בין T1 וT2 יש הבדל ביצועים די גדול יכול להגיע לסביבות ה15%...התיזמונים לא המשפיעים ממש..יותר חשוב הCPC..)

פורסם
  • מחבר

לוח DFI Lanparty Ultra-D... אני גם כרגע מריץ את הזכרונות שלי על 2.5-3-3-6, בינתיים ללא בעיות מיוחדות.

ניסיתי להחליף סלוטים מהצהובים לכתומים, אך ללא הועיל. המערכת מסרבת לעלות ב 1T.

אצלך בגלל שהמערכת מבוססת אינטל, התזמון הזה פחות משפיע על ביצועי המערכת ובכלל, אצלי אני חושב שזה יותר קריטי ולכן הם לא עומדים ב1T.

אני אשמח מאוד אם איזה מישו יעביר לי את האשכול הזה לפורום אוברקלוקינג/לוחות אם וזכרונות

פורסם

תסלחו לי שאני ככה קופץ לכם באמצע אבל, לא ברור לי הנושא הזה של T1/T2.

כאשר התקנתי את הזכרון שלי ונכנסתי לביוס, באופן אוטומטי הם היו במצב של T2.

ככה זה אמור להיות או שיש לי פה איזה בעיה? (DUAL CHANNEL)

פורסם

הם במצב אוטומטי על 2T בשביל מקסימום תאימות

תנסה להעביר ל 1T

יהיה יציב, הרווחת ביצועים

לא יהיה יציב, תחזור ל2T

פורסם
  • מחבר

מוקפץ - שלחתי מייל למחלקת התמיכה של KINGSTON אודות הבעיה, והם אומרים שהזכרונות צריכים לעבוד בסדר על הלוח הזה (אבל לא התייחסו לעניין ה 1T/2T)

מה שאני שלחתי להם:

When working at Dual-Channel with 2 identical sticks of 512MB (3-3-3-8),

windows refuses to work when using 1T timing. At the 'Welcome' screen I

get blue screen with white lines.

If Windows pass the welcoe screen, I have random resets.

When working on Single-Channel form, Win operates fine on 1T timing with

2.5-3-3-7 timings.

Is this memory should work at Dual-Channel and 1T?

ומה שקיבלתי בחזרה:

Dear Nir,

The modules should work ok in this motherboard. Please verify if you can make a bios update and load this if one is available. Should there be no bios update, you can try to set the timings lower. If this does not help we might consider a replacement for these modules. In this case please provide me the following details:

3.1) The manufacturer of the DRAM chips used on the Kingston module (sometimes only a symbol or logo )

3.2) The revision of the Kingston module

(this is the long alphanumeric number, beginning with '99', on the white sticker)

regards

Thomas

אז מה אתם חושבים? ללכת להליף את החברה האלה? או שלבדוק שוב ביתר דקדקנות, את עניין ה 1T?

תודה.

פורסם

אין לך ממש מה לעשות עובדים על T1 עובדים

לא עובדים על T1 תחליף...(ניסת כבר הכול..גם עידכון ביוס??..)

פורסם

באותו נושא יש אפשרות לדעת אם העלתי נכון ואני עכשיו בT1 במקום T2 שהיה הקודם?

גם לי יש קינגסטון מעפנים 2.5-3-3-8 133MHZ

פורסם

יש לי את אותו זיכרון ואני עובד ב- T1

אבל ראוי לציין שאני גם עשיתי אוברקלוק ככה שהתדר של המעבד הוא לא 200, אלא 186, והתזמונים על 2.5 במקום 3

פורסם

אני עובד איתם ב-T1 כשאני ב-OC וגם כשאני בסטוק ללא בעיות.......

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני עובד איתם ב-T1 כשאני ב-OC וגם כשאני בסטוק ללא בעיות.......

OK, זה הקש ששבר את גב הגמל -אני חושב שאני אלך להחליף אותם וזהו. שהחנות תשבור את הראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים