פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר אבל בנתיים זעה לא משנה לי אבל כמו שאמרתי עוד חודישם+- אני יקנה 6600-6680 ועוד שנה אני קונה מחשב תותך
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר טו אחי אבל אני יעשה את זה מחר כי אני צריך לשנות הכל תגיד ישתוכנה שרואים את הכל מסודר לא כמו אבארסט או התוכנות האלה
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים Microsoft לא שחררה בכלל את המפרט הטכני של DX10, אבל גם בלעדיו זה לא סביר כלל שכרטיסים שיצאו בטווח זמן כזה ארוך מההשקה של DX10 יתמכו בו.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים Microsoft לא שחררה בכלל את המפרט הטכני של DX10, אבל גם בלעדיו זה לא סביר כלל שכרטיסים שיצאו בטווח זמן כזה ארוך מההשקה של DX10 יתמכו בו.אני לא יודע בקשר למיפרט אבל אתה צודק כרטיסים תומכים חומרתית בדרך כלל יוצאים הרבה יותר קרוב לשיחרור הרישמי של הDX החדשואז גם החברות מפרסמות בהיתלהבות על התמיכה ככה שיש עוד הרבה זמן
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים פיסית DX10 לא יצא הוא יהיה שידרוג של DX9 זאת אומרת שהכרטיסים שתומכים DX9 יתמכו גם בו.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים פיסית DX10 לא יצא הוא יהיה שידרוג של DX9 זאת אומרת שהכרטיסים שתומכים DX9 יתמכו גם בו.אחד חשב ככה אבל הוא לא תירגם נכון לפי הקישור שהוא נתן DX10 יהיה מאוד שונה מDX9 ומישחקים ישנים וכרטיסים שלא תומכים חומרתית בDX החדשיפעלו בעזרת אמולטור או משהו דומה שזה יוריד הרבה תביצועיםדרך אגב 9 היה שידרוג של 8 ובכל זות היה צריך כרטיס תומך חומרתית כדי להריץ מישחקים כבדים בצורה נורמלית(כולל אפקטים חדשים וכו)בDX10 המצב יהיה מאוד שונה כניראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.