עבור לתוכן

עזרה בבניית מגבר c-moy

Featured Replies

פורסם

כבר פתחתי על זה ת'רד פעם אבל הוא הועבר לפורום "כללי" (למרות שלדעתי נושא זה מאוד קשור לאלקטרוניקה וצריך להישאר כאן) והמדריך שהיה לי שם היה קצת מסורבל עבורי.

אתמול שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי מדריך שניראה קצת יותר פשוט ומובן:

http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html

אני רוצה היום בערב או מחר ללכת ולקנות את הרכיבים והיות והאנגלית שלי לא משהו רציתי לבקש מכם שתתרגמו עבורי את רשימת הרכיבים ככה שאני אדע בדיוק מה ללכת ולבקש מהמוכר.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

אין צורך בתרגום, רוב הטקסט הוא מקצועי והדברים היחידים שאפשר לתרגם הם נגד/קבל וכדומה.

עצתי לך, הדפס את רשימת הרכיבים, הדפס תמונה או שניים בהן רואים את הרכיבים טוב וגש עם זה לחנות.

המוכר יסתדר עם האנגלית ולך (וגם לו) יהיה יחוס של תמונה כדי לוודא שאכן החלקים נכונים.

פורסם
  • מחבר

אחי, הרעיון שלך דווקא נחמד..

אבל תוכל לעזור לי רק בקשר לרכיב "Dual op-amp OPA2132PA" שלפי מה שהבנתי זה ה"ג'וק" הזה שבמעגל שגם בחיפוש שלי באתר של אריהב לא מצאתי אותו (ואני הולך לחנות הרבה יותר קטנה ככה שסביר להניח שאם באריהב אין....) אולי יש לו שם אחר שצריך לחפש אותו בו? אשמח אם תדריך אותי מה לבקש לפחות בנוגע לרכיב הזה.

ואם עדיין יש מישהו שיתנדב לתרגם לי את כל הרשימה אני אודה לו מאוד והוא יחסוך לי היסחבות עם תמונות וכו'.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, ביררתי קצת על המגבר הזה (ה"ג'וק").. אבל יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אותו בארץ הקודש?

פורסם

הג'וק הזה לא נפוץ כ"כ. בבאר שבע לא הצלחתי להשיג אותו. אבל, תרים טלפון לאריהב, יכול להיות שהוא פשוט לא מופיע באתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אחי!

תגיד יש עוד סוגים של ג'וקים שיעשו את אותה עבודה ויתאימו למעגל הזה? (אולי מתוך כמה ג'וקים יהיו לי סיכויים יותר טובים להשיג אחד..)

אני אתקשר לאריהב מחר ואחזיר כאן תשובה.

**עריכה**: התקשרתי לאריהב היום והם אמרו שיש להם רק את הרכיבים שמופיעים באתר.

אז כניראה שאין להם את הג'וק הזה. מישהו מכיר עוד חנויות אלקטרוניקה שיש סיכוי שיש להן את הרכיב הזה?

פורסם

יש פה, באיזור ירושלים חנות שנקראת כשיוף אלקטרוניקה, היא ממוקמת במרכז העיר ירושלים...

משלוחים לא נראה לי שהוא עושה אבל חייב להיות לא אז הרכיב... יש לו שם הכל מהכל !!!

אם אתה רוצה טלפון או מש'ו תגיד...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תביא טלפון שלהם אחי

תודה!

פורסם

02-6252528

02-6247186

בקשה אחי...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים