עבור לתוכן

ספק עד 150$, והאם 550 וט אני צריך?

Featured Replies

פורסם

היי אני טס לארצות הברית עוד 10 ימים ואני רוצה לקנות ספק כוח עד 150$ וראיתי את האנטק של 550 וט במחיר שנכנס לתקציב אבל האם אני צריך 550 וט (תראו את המפרט שלי) ומה זה יעזו לי חוץ מיציבות אז האם לקנות אותו או לקנות משהוא אחר או לא לקנות בכלל

פורסם

אתה לא צריך... רוצה יציבות? לא עושה OC? קח 330W של אנרמקס.

פורסם

אין להם 330, יש לאנטק 330 מהסדרה האחרונה שלהם.

לכותב, היה לנו וויכוח על ספקים, תציץ בו.

פורסם

תדאג שיש לו מתג מאחור להחליף בין 110 ל 220 (ותדאג לכוון אותו ל 220 פה בארץ) אחרת יהיה לך מופע פירוטכני מרשים ויקח שבוע עד שהריח יצא מהבית.

פורסם

בשביל המפרט שלך גם 300 יספיק.

ואתה רוצה לקנות ספק כדי לקבל עוד יציבות? אם עכשיו המחשב נופל כל שניה ויש בעיות עם הספק אולי זה באמת יעזור, אבל אם אתה סתם קונה ספק ולא היו בעיות עם הקודם אתה לא תקבל עוד שום יציבות......

ספק מחליפים רק כשיש בעיות לא סתם.

פורסם

אתה לא צריך... רוצה יציבות? לא עושה OC? קח 330W של אנרמקס.

350W...

פורסם
  • מחבר

יש לי 320 אבל לא של חברה ידוע אבל אני יחליף אני ישאיר את הספק שאני יקנה למחשב הבאה אז אני יקנה 430 זה יספיק לי לשנתיים הקרובות נכון?

פורסם

אתה לא חייב להחליף, תבדוק שיש לך ריילים נורמאלים בעבודה נורמאלית ותחת עומס וזהו.

פורסם
  • מחבר

הוא לא כל כך יציב אבל יש לי שאלה מה טוב בואט מה ההבדל בין ספק אם 320 ואט לבין 550 ואט

פורסם

אי שטות לקנות ספק כנראה שסתם אין לך מה לקנות.

תבין, עוד שנתיים שתקנה מחשב, הספקים כבר יהיו 350W או 400W אפילו אם זה יהיה מחברה לא ידועה זה יספיק. למה לקנות היום כשאתה לא יודע מה יהיה עוד שנתיים? אולי אז יהיה הרבה יותר? או פחות כי הכל ישתכלל ויהיה חסכוני יותר?

חבל סתם להוציא אתה אומר "לא כל כך יציב" במה זה מתבטא?

אם סתם אמרת את זה, כדאי שתשקיע בזיכרון למשל, או במעבד יותר טוב.

פורסם

תדאג שיש לו מתג מאחור להחליף בין 110 ל 220 (ותדאג לכוון אותו ל 220 פה בארץ) אחרת יהיה לך מופע פירוטכני מרשים ויקח שבוע עד שהריח יצא מהבית.

דוקא לא.. אני הפעלתי ספק ישן ב110, והוא סתם נהרס ולא עבד, בלי אש, בלי עשן, ובלי פיצוצים.

פורסם
אם סתם אמרת את זה, כדאי שתשקיע בזיכרון למשל, או במעבד יותר טוב.

אולי אני לא מכיר את מחירי הארץ .... ::) אבל איזה מעבד אפשר לקנות ב 150$ ???????????? ::) אם בכלל. :bash::hi:

פורסם

בארץ אי אפשר לקנות משהו אבל בחו"ל אני בטוח שהוא יוכל למצוא פנטיום 4 2.0A נורת'ווד במחיר הזה....

ובארץ אפשר לקנות ב150 דולר את סלרון 1.4GHz, אפילו בפחות....

זה רק אני או שהייתה ירידה משמעותית לאינטל?

בלמיר פנטיום 4 2.53GHz עולה 300 דולר.

פורסם

אבל צריך לשלם במכס אם אתה מביא חלקי חומרה מחו"ל לא?

פורסם

רק מע"מ.....

גם בארץ אתה משלם מע"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים