פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מישו מוכן להסביר לי איפה הג'אמפר הזה ואיך להזיז אותו ע"מ להפעיל את הכרטיס מסך ב8X? (כדי להעביר אותו לסלוט השני) צירפתי תמונה (אני אודה לכם אם תקיפו או תראו במדוייק איפה נמצא הג'אמפר\ים האלה\הזה)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים כל ששת הג'מפרים בין הסלוטים (הארוכים) אתם בטוחים ש X8 ו X16 נונתנים את אותם ביצועים זה נשמע קצת מוזר ??? למה מוזר? שום כרטיס לא מנצל את רוחב הפס הזה
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים כן, אלו.פשוט מוציאים אותם ושמים אותם על מצב כמו בתמונה(בתמונה זה כבר על מצב SLI)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים התמונה היא לא שלי, ככה שהלוח כמובן לא שלי.איך אפשר להוציא? במשיכה? ואחרי שמוציאים, איפה שמים אותם?
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אצלך הם יהיו על ה2 הימנייםפשוט תעביר אותם ל2 השמאלייםהם יוצאים במשיכה (אפילו קיבלת איזה "מכשיר" להוציא אותם עם הלוח)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים קרא לי מפגר, אבל אני מסתכל כבר רבע שעה על הלוח ולא מצליח להבין מה אפשר להזיז...
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים הקפת בעיגול את הג'מפריםאתה צריך להוציא אותם (למשוך) ולהכניס אותם מחדש על השני פינים האחרים
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים לא להעביר אותם הצידה(תתעלם לרגע מכישורי הציור שלי)השחור זה הפינים והאדום זה הג'מפרכרגע הוא מכסה את שני הפינים הימניים(יותר נכון ימני+אמצעי), אתה צריך שיכסה את השמאלי+המרכזי[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים נראה לי שיש לי בעיית ראייה, אצלי הוא מכסה את כולם.. אתה יכול להיות בטוח... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.