פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר תודה על התוכנות אבל...אני לא מצליח עם ה WINISOאני מצליח ליצור את האימג' אבל אני לא מצליח להפעיל אותו עם הדימון טולס (ולא עם אלכוהול)הדיסק שברשותי בא במקור מקובץ אימג' (אני מנסה כאילו לעשות תהליך הפוך) אבל לא עובד לידרך אגב את האימג' המקורי אני כן מצליח להפעיל עם דימיון טולסאולי זה קשור לזה שהתוכנה בגרסא לא רשומה? (UNREGISTERED)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים לא נראה לי, מה השגיאה שאתה מקבל כשאתה פותח את ה IMAGE ב DTOOLS ? אתה בטוח שיצרת אותו בסדר ? (נסה גם עם ULTRAISO אולי)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר טעות שלי עם ULTRAISO ניסיתי עם WINISO עןד לאאני לא מקבל שגיאה פשוט לא קורה כלום
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים ? אתה עושה MOUNT IMAGE לקובץ .ISO (או מה שיצרת), לכונן מסויים (נגיד Z:), ואז אתה הולך ל Z: והוא ריק ? או מה ? (והגודל של ה IMAGE FILE הוא בערך בגודל של הקבצים שהכנסת לפחות?)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר הוא מזהה את הקובץ אבל אני לא מצליח להפעיל אותוהאימג' האורגינלי כן הצלחתי להפעיל אותו דרך הדימון טולס
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אין כמו לענות פה במקום לכתוב שעורי בית... בכל מקרה, תגדיר "להפעיל" אותו, אתה מתכוון ל AUTORUN ? אולי זה קובץ נסתר באימג המקורי שלא העתקת אותו או משהו ? (או שאתה מתכוון למשהו אחר ב"להפעיל") ?
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים בקיצור את הקבצים שהעתקת לכונן קשיח תיצור קובץ עם UltraISO ולא עם WinISO כי היא לא תומכת בקבצים גדולים מ 703MB (אלא אם אתה צריך כזה)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אולי זה קובץ מוסתר שלא העתקת ?ב IMAGE החדש יש לך קובץ בספריה הראשית AUTORUN.INF ? אם כן מה התוכן שלו ?(אם לא, האם הוא קיים בדיסק המקורי)
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר הקבצים זהים בדיוק אולי תשלח לי בפרטי או במסנג'ר נראה לי יהיה יותר טוב וקל tal_levi1000@hotmail.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.