פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותיאיך אני עושה את זה?תודה לעוזריםטל
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותיאיך אני עושה את זה?תודה לעוזריםטלקשה לא לחפש, להסתכל בעמוד הראשון של הפורום ולראות שרק אתמול שאלו אותה שאלה ?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156401.0
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים בצד שמאל למעלה יש לך Burn Image זה הצריבה של הקובץומתחתיו יש לך Make Image זה יוצר את הקובץ
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר אני לא מצליח ליצור את הקובץ!הוא מוצא לי מליון שגיאות!!תראו בתמונה...אני יוצר אותו עם כל האפשרויות הקבועות מראש שלי לשנות כלוםאני מפספס משהו?תודה על העזרה טל[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר יש עליו שריטה קטנה באמצע הדיסקוכמו שאפר ליראות בתמונה הוא מוצא לי שגיאות בהתחלת הדיסק
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר הדיסק לא פגום כי אני יכול להעתיק את כל התוכן שלו למחשבעכשיו איך אני יוצר יוצר אימג' מהתקיה מהמחשב??
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אתה בכח לא רוצה לענות... טוב...בכל מקרה, מהדיסק הקשיח אתה לא יוצר אימג, אתה פשוט סתם יוצר דיסק DATA ומעתיק אליו את הקבצים כמו שהם...אם הדיסק היה מקורי עם הגנה, אז צריך לשנות את הגדרות התוכנה ALCOHOL 120%, לפי מאפייני ההגנה שיש על הדיסק, כדי שהיא תוכל להעתיק אותם גם (מידע בגוגל).
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר סליחה אחי לא שמתי לבהדיסק לא מקוריזה דיסק שליאיך אני יוצר דיסק רגיל באלכוהול?? יש שם רק אפשרות ליצור דיסק מקובץ אימג' ואפשרות להעתיק ובקשר להגנה אין לי מושגאיך אני יכול לברר אם יש לו הגנה??מה זה משנה בכלל אם יש לו הגנה או לא הרי בכל מקרה אני יצור אותו מהדיסק הקשיח לא? (תקן אותי אם אני טועה)
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים למה לא לעשות את זה ב NERO ?ולגבי ההגנה זה לא משנה, בדיסק לא מקורי שאתה עשית לבד כנראה שאין.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר או שאני לא מבין אותך או שאתה לא מבין אותיתראה יש לי דיסק אני רוצה ליצור לו קובץ אימג' כדי להכניס אותו לדימון טולסבאלכוהול הוא מוצא לי מלא שגיאות למרות שהדיסק בסדר (אפילו צרבתי את הדיסק מחדש וניסיתי ולא עבד)בנרו יש לצרוב אימג' אבל אין ליצור אימג'אודה לך אם תעזור לי
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אאא, קובץ IMAGE... אוקי, אי-הבנה שלי, אני מניח שהתוכנות WINISO/ULTRAISO יוכלו לעזור לך בזה בהנחה שאתה מסתבך עם התוכנית האחרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.