פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים תמונה שכבר הרבה זמן רציתי לצלם,וצילמתי היום. A520 : 10 שניות חשיפה F/8 100 ISO תהנו http://img374.imageshack.us/img374/502/img0652edm0sb.jpg
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים התמונה מאוד מבולבלת, לא ברורה, וגזע העץ שרוף לגמרי.היית צריך להקטין את זמן החשיפה, ולנסות למצוא זווית קצת יותר מעניינת.סה"כ ניסיון מעניין, יש פוטנציאל.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים עוד הוכחה שלא צריך מצלמה יקרה כדי להוציא תמונות יפות. קצת ניסיון, קומפוזיציה ומטרה והכל יגיע בסופו של דבר תמונה יפה, הייתי אולי מתרחק מעט וקולט את כל הכיכר והכביש מסביבה. 8)
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים תמונה מקסימה, אהבתי מאוד, חשבתי לא מזמן על קומפוזיציה כזאת, אפילו חשבתי על כיכר יפה ומתאימה, מה שכן אני צריך לחלוק על דני, עם הניקון coolpix 2000 הענתיקה שלי אי אפשר להוציא תמונה כזאת, אפילו לא קרוב לזה, ככה שלא כל מצלמה ישנה יכולה להוציא תוצאות יפות, נכון שיש הרבה מאוד משקל למי שמחזיק את המצלמה וליכולות שלו לשלוט בה, אבל עדיין צריך את המינימום במצלמה.... בכל מקרה, נחזור לענייניו, אהבתי מאוד את הרעיון ואת הביצוע, הגזע קצת שרוף, אבל אולי זה בגלל פנס חזק שמכוון אליו ( ? ), קבל ח"ח
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים PyroGhost, אני לא אמרתי מצלמה ישנה, אמרתי מצלמה "זולה" יחסית (!). בהתחשב שקנון מאפשרת שליטה ידנית על רוב הפרמטרים גם במצלמות הבסיסיות בהחלט נותן להם יתרון. ובניקון ה"ענתיקה" שלך לא תוכל מהסיבה הפשוטה שמהירות התריס המינימלית שלה היא 1 שנייה בלבד. שבוע טוב.
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים צודק, טעות שלי...ואני יודע שאי אפשר לעשות איתה כלום, אפילו בתור לבנת חבלה היא לא טובה חחחשבוע טוב גם לך (:
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר תמונה מקסימה, אהבתי מאוד, חשבתי לא מזמן על קומפוזיציה כזאת, אפילו חשבתי על כיכר יפה ומתאימה, מה שכן אני צריך לחלוק על דני, עם הניקון coolpix 2000 הענתיקה שלי אי אפשר להוציא תמונה כזאת, אפילו לא קרוב לזה, ככה שלא כל מצלמה ישנה יכולה להוציא תוצאות יפות, נכון שיש הרבה מאוד משקל למי שמחזיק את המצלמה וליכולות שלו לשלוט בה, אבל עדיין צריך את המינימום במצלמה.... בכל מקרה, נחזור לענייניו, אהבתי מאוד את הרעיון ואת הביצוע, הגזע קצת שרוף, אבל אולי זה בגלל פנס חזק שמכוון אליו ( ? ), קבל ח"ח תודה לכולם על התמונות,שמח שאנשים אוהבים את מה שאני עושה. בנוגע לגזע,כן,במכוון אליו ישירות פנס שמאיר אותו בצורה יפה בלילה,האמת שעשיתי גרסאות של 6 ו-8 שניות חשיפה,שבהם הגזע לא יצא שרוף,אבל התמונה יצאה בפחות טובה ויותר מוחשכת. שוב תודה לכולם על התגובות והביקורות הנחמדות.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר עריכה מאוד (מאוד!) קלה בתוכנת עריכת תמונות בשם Paint.NET (תוכנת קוד פתוח),נעשה רק חידוד קל (שכל תמונה עוברת אצלי מקבלת אחד),וקצת תיקון גוונים ב- Levels Adjustment של התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.