עבור לתוכן

" לבדו בכיכר "

Featured Replies

פורסם

תמונה יפייפיה! אהבתי מאוד.

פורסם

אחלה של תמונה יפה מאוד !

פורסם

התמונה מאוד מבולבלת, לא ברורה, וגזע העץ שרוף לגמרי.

היית צריך להקטין את זמן החשיפה, ולנסות למצוא זווית קצת יותר מעניינת.

סה"כ ניסיון מעניין, יש פוטנציאל.

פורסם

עוד הוכחה שלא צריך מצלמה יקרה כדי להוציא תמונות יפות.

קצת ניסיון, קומפוזיציה ומטרה והכל יגיע בסופו של דבר :)

תמונה יפה, הייתי אולי מתרחק מעט וקולט את כל הכיכר והכביש מסביבה. 8)

פורסם

תמונה מקסימה, אהבתי מאוד, חשבתי לא מזמן על קומפוזיציה כזאת, אפילו חשבתי על כיכר יפה ומתאימה, מה שכן אני צריך לחלוק על דני, עם הניקון coolpix 2000 הענתיקה שלי אי אפשר להוציא תמונה כזאת, אפילו לא קרוב לזה, ככה שלא כל מצלמה ישנה יכולה להוציא תוצאות יפות, נכון שיש הרבה מאוד משקל למי שמחזיק את המצלמה וליכולות שלו לשלוט בה, אבל עדיין צריך את המינימום במצלמה....

בכל מקרה, נחזור לענייניו, אהבתי מאוד את הרעיון ואת הביצוע, הגזע קצת שרוף, אבל אולי זה בגלל פנס חזק שמכוון אליו ( ? ), קבל ח"ח :xyxthumbs:

פורסם

מונה יפה :xyxthumbs:

פורסם

PyroGhost,

אני לא אמרתי מצלמה ישנה, אמרתי מצלמה "זולה" יחסית (!).

בהתחשב שקנון מאפשרת שליטה ידנית על רוב הפרמטרים גם במצלמות הבסיסיות בהחלט נותן להם יתרון.

ובניקון ה"ענתיקה" שלך לא תוכל מהסיבה הפשוטה שמהירות התריס המינימלית שלה היא 1 שנייה בלבד.

:)

שבוע טוב.

פורסם

צודק, טעות שלי...

ואני יודע שאי אפשר לעשות איתה כלום, אפילו בתור לבנת חבלה היא לא טובה חחח

שבוע טוב גם לך (:

פורסם

תמונה נהדרת. כל הכבוד.

פורסם
  • מחבר

תמונה מקסימה, אהבתי מאוד, חשבתי לא מזמן על קומפוזיציה כזאת, אפילו חשבתי על כיכר יפה ומתאימה, מה שכן אני צריך לחלוק על דני, עם הניקון coolpix 2000  הענתיקה שלי אי אפשר להוציא תמונה כזאת, אפילו לא קרוב לזה, ככה שלא כל מצלמה ישנה יכולה להוציא תוצאות יפות, נכון שיש הרבה מאוד משקל למי שמחזיק את המצלמה וליכולות שלו לשלוט בה, אבל עדיין צריך את המינימום במצלמה....

בכל מקרה, נחזור לענייניו, אהבתי מאוד את הרעיון ואת הביצוע, הגזע קצת שרוף, אבל אולי זה בגלל פנס חזק שמכוון אליו ( ? ), קבל ח"ח  :xyxthumbs:

תודה לכולם על התמונות,שמח שאנשים אוהבים את מה שאני עושה.

בנוגע לגזע,כן,במכוון אליו ישירות פנס שמאיר אותו בצורה יפה בלילה,האמת שעשיתי גרסאות של 6 ו-8 שניות חשיפה,שבהם הגזע לא יצא שרוף,אבל התמונה יצאה בפחות טובה ויותר מוחשכת.

שוב תודה לכולם על התגובות והביקורות הנחמדות.

פורסם

התמונה עברה עריכה בפוטושופ ?

פורסם
  • מחבר

עריכה מאוד (מאוד!) קלה בתוכנת עריכת תמונות בשם Paint.NET (תוכנת קוד פתוח),נעשה רק חידוד קל (שכל תמונה עוברת אצלי מקבלת אחד),וקצת תיקון גוונים ב- Levels Adjustment של התוכנה

פורסם

תמונה יפה אך נשרפו הרבה חלקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים