עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mp3 flash האידיאלי לתלמיד ולסטודנט -גם להקלטת הרצאות וגם לשמיעת מוסיקה בהפסקות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש    נגן  mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני  די  התאכזבתי  ממה שהתאפשר לי ליבדוק.

ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות,

אבל  תגידו לי  ,אם יש  נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים  (ובעיקר של  הקבוצה הראשונה ):

קבוצה ראשונה (הכרחית ):

1. כניסה למיקרופון חיצוני  -   mic in   או כניסה line in  רגישה במיוחד  ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני

או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש  ,כך שהוא מסוגל לאפשר  הקלטה של הרצאה בצורה טובה ,

לא כמו    g3   שדורש מתאם מיוחד   על מנת לחבר מיקרופון חיצוני  (מתאם שניקרא    amplifier  pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד  )

2. הקלטה ישירות לפורמט    mp3   ( לא כמו   הסידרות    river 8xxx , 7xxx   שדורשים  המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב   )

3. disk on key ,plug and play  ( לא כמו    river 8xxx , 7xxx   שדורשים  שימוש  בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן )

4.מופעל באמצעות סוללות אצבע  רגילות (  רצויי  aa  )

5. הקלטה בלחיצה על כפתור אחד  (  מבלי להיכנס לשם כך לתפריטים ארוכים ומייגעים)

6. הקלטה   מהרדיו  לפורמט mp3  (רצוייה  אפשרות לתיכנות להקלטה עתידית מהרדיו)

קבוצה שנייה  (רצוייה אבל לא הכרחית ):

a. אפשרות     vor - voice operated recording (  הקלטה מתחילה כשיש דיבור ברקע  ,ומפסיקה כשיש שקט)

b.רצוייה  מאוד  יכולת  שידור  ל-fm   או  bluetooth   ,כך שניתן  לוותר על הכבלים שמיתחברים  לאוזניות

(כלומר להישתמש באוזניות   bluetooth   או אוזניות     שמשולב בהן מקלט   רדיו)

c.רצוייה  מאוד גם  , יכולת      קליטת שידורי  am   ולא רק  fm

d.אפשרות להרחבת זיכרון באמצעות הוספת כרטיס    sd

תודה מראש לכול העונים

פורסם

שלום

תקשיב בקשר לדרישות שלך, יש "קצת" בעיה איתן, אתה מבין שכמה מהדרישות שלך פשוט מוגזמות ואני אפילו לא יודע מאיפה לקחת את זה שיש כאלה דברים בנגנים (אני אשמח לדעת אם תשלח לינקים או משהו). לי אישית יש Sandisk 1GB יש לו הקלטה, איכות סאונד לא רעה בכלל, הוא לא יקר, USB 2 , ממשק (לדעתי) נוח, לי יש עוד את הדגם הישן שלו, למרות שעכשיו יצא ל Sandisk דגם חדש http://sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx שלדעתי הוא יותר טוב ונוח משלי (גם עיצוב וגם הרחבת זיכרון!!), אני אישית מאד ממליץ.

עם כל הדרישות שלך אני לא חושב שגם בעוד שנה אפשר יהיה למצוא לך משהו מתאים \=, אם תוריד כמה דרישות כמו ה vor (שלדעתי זה פשוט דרישה מוגזמת לחלוטין מנגן) ועוד כמה דרישות אז אתה תוכל לקנות משהו בהחלט מספק! ואם יש לך תקציב מספיק טוב אז בכלל!!

הערה: כל מה שאמרתי זה מהידע שלי והוא די מעט אז אם אני טועה במשהו אני אשמח לדעת במה.

פורסם
  • מחבר

שלום

תקשיב בקשר לדרישות שלך, יש "קצת" בעיה איתן, אתה מבין שכמה מהדרישות שלך פשוט מוגזמות ואני אפילו לא יודע מאיפה לקחת את זה שיש כאלה דברים בנגנים (אני אשמח לדעת אם תשלח לינקים או משהו). לי אישית יש Sandisk 1GB יש לו הקלטה, איכות סאונד לא רעה בכלל, הוא לא יקר, USB 2 , ממשק (לדעתי) נוח, לי יש עוד את הדגם הישן שלו, למרות שעכשיו יצא ל Sandisk דגם חדש http://sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx שלדעתי הוא יותר טוב ונוח משלי (גם עיצוב וגם הרחבת זיכרון!!), אני אישית מאד ממליץ.

עם כל הדרישות שלך אני לא חושב שגם בעוד שנה אפשר יהיה למצוא לך משהו מתאים \=, אם תוריד כמה דרישות כמו ה vor (שלדעתי זה פשוט דרישה מוגזמת לחלוטין מנגן) ועוד כמה דרישות אז אתה תוכל לקנות משהו בהחלט מספק! ואם יש לך תקציב מספיק טוב אז בכלל!!

הערה: כל מה שאמרתי זה מהידע שלי והוא די מעט אז אם אני טועה במשהו אני אשמח לדעת במה.

נו טוב ,אולי קצת ניסחפתי ,אבל קיבלתי את עצתך , ותיקנתי במעט את רשימת הדרישות .

Pc1ko

תגיד, אולי תוכל לעשות לי טובה, ופשוט לעשות הקלטה קצרה כולשהיא עם המיקרופון המובנה של הסאנדיסק שלך

(לדוגמא קטע שהקלטת לדוגמא מהחדשות בטלוויזיה ) ולהעלות אותו לכאן בתור attachment או לאחד מאתרי שיתוף הקבצים

ולירשום את הלינק אליו בפורום זה ,על מנת שאני וחברה אחרים שחושבים לקנות אותו ,יוכלו להתרשם מאיכות המיקרופון המובנה .

זה מאוד יעזור מפני שבחנויות ,כמעט אף פעם לא מאפשרים לנסות את המכשירים טרם הקנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.